2777
2789

اینا ب همراه بالم لب 

هفته ای ی بار ماسک ورقه ای و اسکراب 

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا سه روزه برای این که جای جوشام بره عسل می‌زنم

عسل نزن سمه برای پوست 

ترمیم کننده بزن یا ضد لک

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 
عسل نزن سمه برای پوست  ترمیم کننده بزن یا ضد لک

ترمیم کننده‌ها المیه همه‌ش من نهصد تومن دادم به ترمیم کننده الکی بود اصلا تاثیری نداشت

جنگل سوخته را وعده باران ندهید!!

تونر دقیقا چ میکنه؟ پاک کننده پوسته؟

وقتی با شوینده پوست رو میشوری آلودگی قشنگ از پوست پاک نمیشه تونر بهتر و عمقی تر پاک می‌کنه و البته خاصیت های مختلفی هم دارن 

مثل تونر ضد لک،ضد جوش،ابرسان و ...

جدی؟ من قبلا زدم به دستم که زخم شده بود کامل جاش رفت

پوست حساس و نازک صورت با دست فرق داره

ترمیم کننده‌ها المیه همه‌ش من نهصد تومن دادم به ترمیم کننده الکی بود اصلا تاثیری نداشت

وقتی جای جوش یا زخم تازست باید ترمیم کننده زد 

وقتی قدیمی تره باید ضد لک بزنی

قدیمی نیست زیاد تازه‌ست

من جای جوش تازه داشتم ترمیم کننده سی گل زدم رفت