2777
2789
عنوان

باورم نمیشه...

170 بازدید | 16 پست

باورم نمیشه این آدمایی که به ف ال و دعا نوشتن اعتقاد دارن مثل بقیه‌ی آدمای عادی شهر از کنارمون رد میشن.

یه کاغذی چیزی باید رو اینا باشه که ما  راهمونو عوض کنیم بهشون نخوریم

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دقیقا

حتی توی سایت   ...    ...  ......   ...

...‌

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
واقعا خجالت میکشم تو سال ۲۰۲۳ با این ف المیرا و رمالا و حس ششم و دعانویسا هم عصرم

حس ششم هم مد شده😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️

چطور؟؟؟ 

من اعتقاد دارم ولی کاش نداشتمو نمیرفتم سراغش که روزگار خودمو نابود کردم 😩😩😩😩 دورسته الان زندگیم از 14،15سال قبل بهتره اما ننگی ک هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه حالم از گذشته خودم بهم میخوره، ک چقد حماقت کردمو چقد گند زدم فقط بخاطر اینکه خانواده گیر بودن و من میخواستم ازاد باشم دورسته نوجون بودم اما میشد کنترلش کرد 

افسوس و هزار افسوس 😭😭😩😩

واقعا خجالت میکشم تو سال ۲۰۲۳ با این ف الگیرا و رمالا و حس ششم و دعانویسا هم عصرم

متاسفانه ادم جایی و زمانی ب دنیا میاد ک لیاقتش همونه،سرنوشت ما اینه ک اینجا باشیم الان

باورت میشه تا این تاپیکای ف ال قهوه و حس ششم و اینا میبینم جیغ میزنم و فرار میکنم    

همش الکی دروغغ ایشش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️