2821
2789
عنوان

جنین عرضی ؟

5833 بازدید | 19 پست

دوستان هفته ۳۰ بارداریم

بچه ام هنوز نچرخیده! نه سفالیکه نه بریچ. همونجوری به پهلو مونده.

بنظرتون میچرخه بلاخره؟ کیا مثل من دیر چرخیده بچه شون؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
احتمال چرخیدنش تا همون هفته آخر هست نهایت نچرخه سزارین میشی

سزارین قراره بشم کلا.

فقط تو رشدش تاثیری نزاره؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم الان ۳۲ هفته ام و جنینم هنوز عرضیه. سرش سمت راست و پاش سمت چپ. شما به سمتی که سرش هست میخوابی؟ من سختمه همش سمت چپ بخوابم. اما وقتی سمت راست میخوابم نگرانم به سرش فشار بیاد.

از طرفی میگم نکنه جاش تنگه خوب رشد نکنه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
سزارین قراره بشم کلا. فقط تو رشدش تاثیری نزاره؟

اینکه تو رشدش تاثیر داره یا نه رو لطفا از دکترتون پرسیدید به منم بگید

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

فردا میرم دکتر میپرسم حتما..

چشم

والا نگران سرش نباشین چون جنین توی مایع امینیوتیک جاش امنه

فردا میرم دکتر میپرسم حتما.. چشم والا نگران سرش نباشین چون جنین توی مایع امینیوتیک جاش امنه

خدا خیرتون بده

آخه توی هفته های آخر حجم مایع کم میشه نگرانم. البته دکترم هم حرف شما رو بهم زد

عزیزم سلام

پرسیدم از دکترم امروز

گفتم اگه تا زمان زایمان بچه همینجوری عرضی بمونه چی میشه؟ 

گفت هیچی. گفتم تو رشدش تاثیر میزاره. گفت نه اصلا.

عزیزم سلام پرسیدم از دکترم امروز گفتم اگه تا زمان زایمان بچه همینجوری عرضی بمونه چی میشه؟  گ ...

وای خدا خیرتون بده. ممنووووونم که جواب دادید

خیلی خوشحالم کردید

ان شاءالله که هردومون و همه مادرای باردار بسلامت و راحتی زایمان کنیم با نی نی های سالم و صالح و زیبا

وای خدا خیرتون بده. ممنووووونم که جواب دادید خیلی خوشحالم کردید ان شاءالله که هردومون و همه مادرای ...

انشاااالله گلم. خواهش میکنم 🥰

شما بچه چندمتونه؟ 

انشاااالله گلم. خواهش میکنم 🥰 شما بچه چندمتونه؟ 

اول

بعد یه سقط و کلی انتظار خدا لطف کرد و این هدیه رو بهم داد

انشاااالله گلم. خواهش میکنم 🥰 شما بچه چندمتونه؟ 

راستی تاپیک جدیدتون رو جواب دادم. آخه منم بتامتازون زدم

اول بعد یه سقط و کلی انتظار خدا لطف کرد و این هدیه رو بهم داد

منم یه سقط داشتم پارسال‌

خدا رو شکر عزیزم. گلم هفته چندین؟

2828
2791
2779
2792