2777
2789
عنوان

🙈ادم بيخيال🙉

132 بازدید | 10 پست

بچه هاااا برادرم ديوونه شده!

س ساله پشت كنكوره! 

رسما سرباز فراريه! طبق يه سري قضايا ميتونه كنكور امسالم بده ولي نهايتا تا تير بايد بره سربازي!

بعد ن درس ميخونه! ن فكر كاري ديگه س! فقط بلده جزوه بخره تلنبار كنه روهم!

هركاري بهش پيشنهاد ميديم بدش مياد! ميگيم خب خودت برنامت چيه برا زندگيت عين خيالش نيس! فقط ياد گرفته بگه زندگي خودمه ب شما چه!!!

درحاليكه تا قبل پيش دانشگاهي ازش انتظار پزشكي داشتيم انقددد درسخونو مودب بود!!!!!!!!!!

چيكارش كنيم؟روانشناس تو اين حيطه كسي ميشناسين؟

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اذیتش نکنین دست خودش نیست این بی خیالی از استرس زیاده درکش میکنم... نمیتونه کاری کنه

پيشنهاداي مختلف بهش ميديم.ن فقط درس! حتي گفتم كار يه جاي خوب جور ميكنم درحين سربازي برو ياد بگير بعدا مدركم ميگيري ولي قبول نميكنه! خب بايد يه جاي اين چرخه ي استرس رو تموم كنه يا ن؟

پيشنهاداي مختلف بهش ميديم.ن فقط درس! حتي گفتم كار يه جاي خوب جور ميكنم درحين سربازي برو ياد بگ ...

عزیزم دست خودش نیست که تموم کنه استرسش خیلییی زیاده که اینطوری شده اذیتش نکنین بذارین به حال خودش باشه بهش غر نزنین

زندگی خودشه واقعا چقد توقع دارید از بقیه

😐😶 چه توقعي؟؟؟

شما وقتي ميبينيد عزيزتون داره تو باتلاق دستو پاميزنه كمكش نميكنيد؟ 

من ميكنم!

جون خودمم ميدم براش... 

عزیزم دست خودش نیست که تموم کنه استرسش خیلییی زیاده که اینطوری شده اذیتش نکنین بذارین به حال خودش با ...

اميدوارم خدا كمكش كنه،فعلا ك كاري از دست ما برنمياد

اميدوارم خدا كمكش كنه،فعلا ك كاري از دست ما برنمياد

اره بهش غر نزنین چون بدتر میشه کمکی هم نمیکنه باهاش مهربون باشین بهش بگین هر چی شد دوستت داریم و پشتت وایمیستیم تو حتما موفق میشی حالا یا از طریق کنکور یا از طریق۱۰۰۱ راه دیگه 

اره بهش غر نزنین چون بدتر میشه کمکی هم نمیکنه باهاش مهربون باشین بهش بگین هر چی شد دوستت داریم و پشت ...

سه ساله همه اينارو ميگيم. 💔🥺☹️