roky22 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 331 عنوان هعی:) 42 بازدید | 5 پست زمستون قشنگم، فصل بدون حشرات و جانوران موزی داره تموم میشه و شما برای اومدن بهار پر از پشه و سوسک و مگس و مارمولک خوشحالیداین حجم از نابخردی آزارم میدهمن از حشرات بیزارمممممممممم🥲🕷 اسکار غمناک ترین جمله هم میرسه به نیما یوشیج که میگه: دیدمش ، گفتم منم ، نشناخت او !...^^:)❤️🩹🥺 1402/01/06 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13229 سوسک بد کوفتیه😭😭 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
roky22 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 331 وقتی ب این فکر میکنم ک از ی ماه دیگ دسشوییم با آرامش نمیتونم برم دلم میخاد جیغغغ بزنمم اسکار غمناک ترین جمله هم میرسه به نیما یوشیج که میگه: دیدمش ، گفتم منم ، نشناخت او !...^^:)❤️🩹🥺
adallyn عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 186 وقتی ب این فکر میکنم ک از ی ماه دیگ دسشوییم با آرامش نمیتونم برم دلم میخاد جیغغغ بزنمم دقیقا اینطور است 🙂😂 دو سال خواننده خاموش بودم🥲😂