2777
2789
عنوان

گند زدم🥺

98 بازدید | 1 پست

سلام خانما

دیشب یه اتفاقی افتاد برام واقعا دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم.عقدم.شوهرم خونه ی ما بود من رفتم یه دوش بگیرم وقتی برگشتم قیافش تغییر کرده بود

گفتم چیزی شده؟ پدرو مادرم داشتن میرفتن عید دیدنی گفت خانوادت رفتن میگم.بعد گوشیم که تو اتاق رو میز بود برداشتم و باز کردم دیدم تو اس ام اسای منو دوست صمیمیم هست.بهش گفتم تو پیامای منو دوستمو خوندی؟ گفت آره گفتم نباید اینکارو بکنی. متاسفانه روز دوم عید ما خونه عمه ی همسرم عید دعوت شدیم که همه ی خانواده همسرم اونجا بودن که مادرشوهرم رفتار درستی از نظر من نداشتن همون حین دوستم پیام داده بود منم یکم باهاش چت کردم و گفتم از فلان رفتار مادرشوهرم خوشم نیومد.و لفظ مناسبی هم بکار نبردم از اونجایی که با دوستم صمیمی هستم خیلی راحت صحبت کردم.و متاسفانه همسرم این پیامارو هم دید و خوند و کلی عصبانی شد. از دیشبم با هم حرف نزدیم.قرار بود فردا بریم مسافرت ولی صبح بهش یه پیام دادم و گفتم مرخصی نگیر.چون دوست ندارم که برم اینجوری. 

علت ناراحتی خودمم از این بود که مادرشوهرم بهم گفته بود زنعموی همسرم پشت سر من غیبت کرده و گفته خودمو میگیرم در حالیکه مدت زیادی از عقدم نمیگذره و راحت نیستم و درونگرا هم هستم.از سمت دیگه من پرستارم و درحال حاضر کار نمیکنم که همین زنعمو گفته که من دروغگو هستم و پرستار نیستم و حتی رفته چندتا بیمارستان آمار منو دربیاره واقعا من تعجب کردم از کارش.با این حال مادر همسرم دائما کنار این خانم بود و در حال حرف زدن باهاش.حالا بنظرتون چیکار کنم؟ خودم پیش قدم بشم واسه آشتی؟یا صبر کنم.