2789
عنوان

مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 52 پست
ببین تو الان توی شرایط روحی سختی هستی از روی احساسات یه سری خواسته ها داری ولی باید اینو بدونی که فر ...

من بدنشو دیدم چه مشکلی آخه 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
دورت بگردم حالا باز بهشون بگو شاید محرمید بزارن ولی نکن این کارو اینطور خیلی به خودت روح و روانت ...

به خودم آسیب نمیزنم

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه خودم بزارمش تو قبر مشکل شرعی ندارع ؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به خودم آسیب نمیزنم

خودتم نخوای اینطور خیلی اسیب روحی میبینی

تو شرایطی نیستی که همچین کنی فدات شم  

عاشق♥ ایران♥ جانم♥ از ایران جان چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

نه عزیزم میشه 

عاشق♥ ایران♥ جانم♥ از ایران جان چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

خودتم نخوای اینطور خیلی اسیب روحی میبینی تو شرایطی نیستی که همچین کنی فدات شم    

آسیب نمی‌بینم دلم آروم میشه اینکارو کنم

نه عزیزم میشه 

🥲

معمولا آقایون این کارو میکنن به خاطر این که سنگینه ولی این یکی رو میتونی انجام بدی اگر بخوای . میتونی هم برای تلقینش بری . ولی به نظر من شما خیلی روحیه داغونی داری . داری اشتباه کنی که بخوای با این روحیه توی این کارا شرکت کنی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
معمولا آقایون این کارو میکنن به خاطر این که سنگینه ولی این یکی رو میتونی انجام بدی اگر بخوای . میتون ...

وای چقدر خوبه که میشه 🥲

وای چقدر خوبه که میشه 🥲

ببین دوستانه بهت میگم . اول که فکر روح و روان خودتو بکن این کارا یه روحیه خاص میخواد .  من نمیدونم شرایط خانوادگیت چه جوره مثلا پدرت هستن ان شا الله ؟ یا برادر دیگه ای داری ؟ اگربه جز خودت مردهای دیگه ای هم فامیل درجه یک هستن هی خودم این کارو کنم خودم اون کارو کنم نکن . جلوی چشم مردم و فامیل که میان مراسم جالب نیست. نهایتا اگر تصمیمت جدیه بگو کاراشو انجام بدید وارد قبر که شد برای تلقین دادنش من برم پایین . 

ببین دوستانه بهت میگم . اول که فکر روح و روان خودتو بکن این کارا یه روحیه خاص میخواد .  من نمید ...

پدر که ندارم یه دونه برادر داشتم خودم میخوام بزارمش دلم آروم میگیره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین دوستانه بهت میگم . اول که فکر روح و روان خودتو بکن این کارا یه روحیه خاص میخواد .  من نمید ...

عزیزم من به جالب بودنش کاری ندارم هرکس ناراضی بود بفرما بره 

پدر که ندارم یه دونه برادر داشتم خودم میخوام بزارمش دلم آروم میگیره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا بهت صبر بده عزیزم ‌.خوب پس به چشم مردم قابل قبول تره این رفتارات . این که بخوای شخصا بذاریش توی قبر خیلی سنگینه کمکی حتما میخوای . بالاخره قطعا چندتا جوون دوست و اشنا میان کمک . معمولا دو نفر میرن داخل قبر وایمیسن دو نفر از بالا اروم میفرستنش پایین تو طرفی وایسا که سر هست بعدش که جا گرفت تشکر کن بگو برای تلقینش خودم وایمیسم ‌. اگر بلد نیستی هم معمولا اون روحانی که میاد دعاشو برات بخونه خودش راهنمایی میکنه که چه کارایی باید انجام بدی . تا حایی که دیدم ادمای با حوصله و مهربونی هستن چون توی شرایط سختی با ادما برخورد دارن خیلی صبور برخورد میکنن

خدا بهت صبر بده عزیزم ‌.خوب پس به چشم مردم قابل قبول تره این رفتارات . این که بخوای شخصا بذاریش توی ...

نمیخوام کسی کمکم کنه سنگین نیست خودم میتونم