2777
2789
عنوان

مهمانی

111 بازدید | 5 پست

بچه‌ها من مامان بابام با هم مشکل دارن همش تو خونمون دعواس.

بعد وقتی نامزدم میاد خونمون خیلی دیر پا میشه مثلا هشت ساعت میشینه

من میمیرم و زنده میشم تا بره استرس دارم الان مامان بابام جلوش به هم فحش میدن.

چه جوری بهش بگم زمان کمتری بشینه که ناراحت نشه؟؟

اینم بگم که خانواده خودش اصلا منو دعوت نمیکنن

احتمالا خانواده نامزدت بسیار ادمای خسیس هستن .

خوششون هم نمیاد تو بری خونشون .

نامزدتم خیلی پرروعه .  باید فوقش یک ساعت بشینه بره . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به جای اینکه به نامزدت بگی کمتر بشین که حتما بهش بر میخوره با مادر و پدرت صحبت کن ...بگو حداقل جلوی اون مراعات همو بکنن مگر نه به زودی احترام همدیگرو جلوی داماد از بین میبرن 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
خب چه جوری بهش بگم؟؟؟؟

خر طوری بگی  ناراحت میشه و اختلاف  پیش میاد بینتون  .   خودش باید درک کنه .‌که درک نمیکنه .

ببین برو پیش یه مشاور خوب .  خانوادش که دعوتت نمیکنن .‌خودشم میاد لنگر میندازه .    یکم در انتخابت برای ازدواج بیشتر دقت کن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .