2777
2789
عنوان

چه خوش هیکله 😍🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2057 بازدید | 139 پست
من چندساله باشگاه ک میرم خیلی موارد اینجوری زیاد دیدم

منم از بچگي زرمي كار ميكردم بعدشم بدنسازي

البته الان يكي دو سال ميشه باشگاه نرفتم ولي اون زمان هم ك ميرفتم اينجوريشو نديذم

البته خيليا هيكلاي عالي داشتنا ولي ب اين شكل نبود و ملايم تر و طبيعي تر بود

اگرم بودپيكر تراشي كرده بودن

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
😍😍 قد و وزنتم بگو عزیزم 

۱۷۰قد وزنم حدود ۵۶ اینا

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید رژیم اصولی همراه با ورزش مناسب و تعدیل شده انجام ندادی به هر حال ک یکسری چیزها اجتناب ناپذیره و ...

اطرافیان من انقددر بیشعور تشریف دارن که وقتی چاق بودم بهم میگفتن چقدر چاقی انگار حامله ای چقدر بینیت بزرگ شده از وقتی چاق شدی. الان که لاغر کردم میگن چقدر سیاه شدی چقدر صورتت کش امده.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
من الان ۵۵ ام ولی ارزومه پر بشم درسته شکمم صافه باسنم پره ولی عوضش مچ دستم خیلییی باریکه سینه هام خی ...

لاغري زيادم خوب نيس

بعضيا ژنتيكي چاق نميشن ده تا بچه هم بيارن مث دوستم

عمه و دختر عمه هام بغل رونشون پره ولی خب من شانس نداشتم که ژنش بهم برسه😢

ببين من خودمم بغل رونام پره اصلا ب باشگاهم ربطي نداشت قبلشم همونطور بوذم الانم ك خيلي وقته ورزش نميكنم باز همونطوريه

ولي من حس ميكنم طبيعي با تزريق يا پيكر تراشي خيلي تفاوت داره

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
والا تا جایی ک من یادمه همه کمر باریک دوست دارن 😳 کلا فکر کنم سلیقه شما نبود

اصلا بزار آقایون بیان نظر بدن از نظر خانومها اوکی یه آیا آقایونم اوکی یه 

ما فقط سریال های خارجی رو میبینیم همه اینجوری ین و آقایون اون ور آبم عاشق همچین اندام هایی ولی از نظر آقایون این ور اینجوری خوب نیست 

اطرافیان من انقددر بیشعور تشریف دارن که وقتی چاق بودم بهم میگفتن چقدر چاقی انگار حامله ای چقدر بینیت ...

بخش اول امضام بخون گل (گفته فروید )

وقتی به بیشعوری اطرفیانت واقفی چرا میذاری نظرات عبثشون روت تاثیر بذاره ؟ تو دختر قوی هستی رو اعتماد به نفست بیشتر کار کن 

۱۱۷۸۰ 🥀🕊