2777
2789
عنوان

چه خوش هیکله 😍🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 139 پست
وای چاقو که هیچکی دیگه خوشش نمیاد  ولی اینم خوششون نمیاد  بیخیال بابا  آره خانومها ...

من همین عکس و به پسرخاله هام  همین الان نشون دادم همه گفتن عالیه والا 

شاید مردای دهه های چهل و پنجاه خوششون نیاد اما جدیدا اکثر آقایون همین سبک میپسندن

عزیزم مگه ما محتاج مردهاییم؟ 

خودمون ادم نیستیم؟ 

شاید شما خودت و نیازمند ب یک مرد میدونی و بهخاطر ی مرد تلاش میکنی و به خودت میرسی 

اما من شخصا و خیلی های دیگه به خاطر خودمون و دل خودمون رسیدگی داریم به خودمون 

آره خانومها عمل زیبایی میکنن برا دل خودشون ، آرایش میکنن برا دل خودشون ، به اندامشون میرسن برا خودشو ...

عزیزم تاپیکاتو دیدم منتظری زودتر متاهل بشی سعی کن خودتو زیاد درگیر جنس مخالف نکنی روی خودت کار کن که بهتر بشی بخاطر خودت اعتماد به نفستم میره بالاتر و بعد میبینی چه کیس های خوبی برات میاد ولی وقتی برای خودت ارزش قائل بشی نه بخاطر چشم مردا دیگه زیاد برات اهمیتی نداره که کی از تو خوشش میاد یا خداستگار داری یا نه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همین عکس و به پسرخاله هام  همین الان نشون دادم همه گفتن عالیه والا  شاید مردای دهه های ...

اتفاقا منم نشون دادم گفتن سینه های این که افتادست   باسنشم که اصلا معلوم نیست هر کس دیگه ای هم همین لباسو تنش میکرد و اینجوری عکس میگرفت همین بود   

آره عزیزم شما گفتی منم باورم شد همه برا خودشون به خودشون میرسن خودمونیم لازم نیست دیگه به هم دروغ بگیم 

آقایونم گوشاشون دراز نیست خدایی نکرده که اینو نگیرن

اگه اشتباه نکنم منو حرفت یاد حرف دکتر انوشه انداخت که میگفت دختره میگه آخه این لاخ مو چه میکنه که بیرون نندازیم از روسری بعد گفتن اگه همین لاخ مو کاری نمیکنه چرا مش میزنی صاف میکنی و رنگ میکنی هزار کوفت و زهر مار دیگه   

دل بهونه ست حداقل به خودمون دروغ نگیم 

عزیزم تاپیکاتو دیدم منتظری زودتر متاهل بشی سعی کن خودتو زیاد درگیر جنس مخالف نکنی روی خودت کار کن که ...

کاش همون طور که تو تاپیک های من میگشتی همون قدم زرنگ بودی و از مغزتم استفاده میکردی 

عزیزم تمام تاپیک های من جنبه فان داره هیچ کدوم واقعیت نیست همه برا یه لحظه شاد بودن و خندیدن با دوستام هستش     

واقعا خیلی باحالی این بار تو هر کاری تجسس کردی یه کمم فک کن بعد جوابمو بده   

اتفاقا منم نشون دادم گفتن سینه های این که افتادست   باسنشم که اصلا معلوم نیست هر کس دیگه ای ه ...

عزیزم شما واقعا احتیاج داری یکم بیشتر روی رفتارت کار کنی

روی نگرشت ب زندگی

تو قرن 21 هستیم 

زمانی که دیدگاه  فمنیست شکل گرفته 

آزادی و استقلال زن شکل گرفته 

نمیدونم چند سالتونه کجا زندگی میکنید و تحصیلاتتون چیه

اما واقعا احتیاج به مطالعه تو این زمینه دارید

و در ضمن شما خودتونو رسما محتاج یک مرد میدونید و احتمالا هر کاری ک میکنید برای یک مرده

پس این نگرش و به همه زنها تعمیم میدید

امیدوارم که حال دلتون بهتر باشه عزیزم و تلاش کنید که برای خودتون زندگی کنید سطح تفکرتونو ارتقا بدید