0mahsa08 مدیر عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 703 عنوان چه خوش هیکله 😍🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 2057 بازدید | 139 پست الان میزارم کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 1402/01/06 | 11:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شااخ_نبات عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1262 بعضیا ژنتیکی فرم خوب و دارن با ورزش فیت میمونن منظورم فرمشهبا ورزش اون بغل باسن اينطوري نميشه و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
شااخ_نبات عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1262 قربونت آره عزیزم چي كار ميكني؟من ميخوام برم بدنسازي ولي شنيدم تي ار ايكس براي خوش فرم شدن بهتره و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
رستگاری_در_شاوشنگ عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3042 منظورم فرمشه با ورزش اون بغل باسن اينطوري نميشه بعضیا اون قسمت و کلا ب طور ژنتیکی پر دارن بستگی ب فرم و پهنای لگن داره
غترح عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 1314 منم منظورم این نیست یه عالمه پی و چربی داشته باشه بله شکم نداره ولی خیلی چیزهایه دیگ ... نگفتم ک گفتی چربی داره اصلا چوب خشک نیست پاهاش ببین پره
رستگاری_در_شاوشنگ عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3042 سلام چطوری معصومه؟ من هیپ دیپ دارم همون گودی کنار رون با ورزش اوکی میشه؟ هیپ دیپ با ورزش رفع نمیشه اما کم میشه خود هیپ دیپ ماهیچه ای نداره ک پر شه اما اطرافش ماهیچه دارهوقتی ماهیچه های اطراف پر شن هیپ دیپ کمتر ب چشم میاد
شااخ_نبات عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1262 شکم نداره خیلی چیزهایه دیگه نداره اصلا هم خوب نیست هیکلیش از نظر شما خوبه از نظر من خوب نیست& ... بيخيال 😂😂واقعا از اين هيكل هم ايراد ميگيريد؟😂شكم نداشتن بده؟ و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
deyraboo عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1426 بچه نه ازدواج آره من دوران عقد ٥٨ بودم كمر باريكمث مانكن تو عكساي عروسيمبچه اولم شدم ٨٢بچه سومم ٩٧الان ٨٣🥺
آتیش_پاره_هستم عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 3762 این والا همه چیز داره 😂 چرا من نمیبینم قضیه تو مو میبینی و من پیچش مو شده
رستگاری_در_شاوشنگ عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3042 من دوران عقد ٥٨ بودم كمر باريك مث مانكن تو عكساي عروسيم بچه اولم شدم ٨٢ بچه سومم ٩٧ الان ٨٣ ... ای وای حیف کاش ورزش میکردین ☹️ما کلا خونوادگی بعد ازدواج و بچه هم تغییر چندانی نمیکنیم خداروشکر
شکلات_صورتی عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 621 هیپ دیپ با ورزش رفع نمیشه اما کم میشه خود هیپ دیپ ماهیچه ای نداره ک پر شه اما اطرافش م ... ممنونچه ورزشی پیشنهاد میکنی که برم؟ فیتنس خوبه؟
رستگاری_در_شاوشنگ عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3042 چي كار ميكني؟ من ميخوام برم بدنسازي ولي شنيدم تي ار ايكس براي خوش فرم شدن بهتره بدنسازی تی آر ایکس میرفتم ی مدت خیلی خوبه هر دوش
شااخ_نبات عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1262 بعضیا اون قسمت و کلا ب طور ژنتیکی پر دارن بستگی ب فرم و پهنای لگن داره هررررچقدرم داشته باشن اينطوري انحنا ندارهمن كلي تحقيق كردم بهترين مربي هاي بدنسازي هم همينو گفتنكلي عكس و فيلم ديدم از بهترين ورزشكاراي زنبهترين عضله ها و بهترين ژنتيك رو هم داشته باشي اون قسمت كمر و بغل باسن ، با ورزش اين فرم رو نميگيره و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦