2777
2789
عنوان

کنکوریاااااااا ی لحظه لطفا 🥺🥺🥺

2633 بازدید | 79 پست

بچه‌ها من با متن کتاب زیست ارتباط نمیگیرم بنظرتون کلیپ بیینم یا همون درسنامه 

کسی واس کنکور از کلیپایی آقای موقاری‌ استفاده کرده راضی بوده؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخش گیاهی رو دیدم عالی بود خیلی خوب توضیح میده 

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃

فیلم دیدن واقا وقتت رو میگیره 

سعی کن خودت بخونی و قسمت هایی که اشکال داری را فیلم ببینی

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

بانو جان مگه تاپیک قبلی نگفتی تمرکز دانشگاه بعد الان میگی کنکور؟

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
فیلم دیدن واقا وقتت رو میگیره  سعی کن خودت بخونی و قسمت هایی که اشکال داری را فیلم ببینی

اخه با متن کتاب ارتباط نمیگیرم چن باره دارم میخونم انگار ن انگار یا شایدم روش خوندنو بلد نیستم 

شما زیستو چجوری میخونید ک یاد میگیرین؟؟ 

بنظرت درسنامه بهتره یا کلیپ؟؟؟؟ 

بستگی به خودت داره ممکنه یک بخشی رو بخونی از درسنامه بهتر متوجه بشی و یک بخشی فیلم بهتر باشه 

اگر درسنامه خیلی سبزه خوبه و نکاتش توی تست ها میان اگر تست بزنی ازش بهتره چون درسنامه یومی وقت گیرم هست ولی می تونی یک دور از درسنامه روخوانی کنی من این کار رو می کردم گاها

APOBANGPO💜💜
تا نتونی کتاب رو کامل بخونی ،فیلم دیدن فایده نداره

🤦🏻‍♀️آخه متوجه نمیشم بعضی جاهاشو میرم تست میزنم انگاری هیچی نخوندم 

پشت کنکوریم وقتم ندارم آخه نمیدونم چ خاکی بریزم ت سرم با این زیست لعنتی 

اخه با متن کتاب ارتباط نمیگیرم چن باره دارم میخونم انگار ن انگار یا شایدم روش خوندنو بلد نیستم  ...

من با خیلی سبز میخوندم میرفت تو ذهنم کتاب اصلا گنگ بود 

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
بنظرت درسنامه بهتره یا کلیپ؟؟؟؟ 

ببین باید کتاب رو جویده باشی 

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن