2777
2789
عنوان

شک کردم به خدا

135 بازدید | 10 پست

مادرم ۱۲ ساله دارو ندارمونو برد، رفت با یه پسر از خودش کوچیکتر توی فامیل صیغه شد، همش خبرش و میدن که مامانت با فلانیه، پدر بدبختم اومد تو یه داهات مستاجری، هر چی میگم خدااااا اون بدتر خوشحال تر میشه و مسافرت و عشق و حال. پس خدا کجاست؟ حالم بده تورو خدا یه چیزی بگید بهم. هر روز چشمم اشکیه

من دیگه مطمئنم خدایی نیست. سی سالمه بخاطر مادرم هیچکی نیومد سمتم. با بدبختی دارم میسوزمو میسازم بعد اون خوشیش و مسافرتش. تا بهشم پیام میدم میره شکایت میکنه که این مزاحمم شده. خدا کیه دیگه اگه بود که حق مارو میگرفت ازش

منم مشکل تو رو دارم ولی مامانم داره طلاق میگیره آبرومون و هم برده

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین که هرروز با یکیه این از فلاکت و بدبختیشه

نه آبرو براش مونده نه شرف

خدا دیر گیره ولی شیر گیره

مورد زیاد اینطوری دیذم بخدا حوصلم نیس وگرنه مینوشتمشون فقط صبر کن

کاملا درکت میکنم

مثلا مادره از دخترش شکایت میکنه

هی خواهر انقد مشکلات هست

کفر نگو خدا هست میبینه

همین که تو ببخشیدا یه دختر هرزه نشده باشی نهایت نگاه خدا بهته

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️