2777
2789
عنوان

حس شمشی داریم

658 بازدید | 154 پست

بچها بنظر تون طاها درموردم الا چ فکر میکنه حسش بهم چیه بعد هم بگید آیا امتحان امسال م قبول می‌شم معدلم چند میشه

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم طاها دلش برای احساسات تو میسوزه و از طرفی خودشم بی حس نیس منتها تو ی دوراهی قرار داره 

هرکی میخواد ریپ بزنه هرکی میخواد لایک کنه هرکاری مجازه فقط بی تی اس فن با من همکلام نشه... با تشکر♡
احساس میکنم طاها دلش برای احساسات تو میسوزه و از طرفی خودشم بی حس نیس منتها تو ی دوراهی قرار داره&nb ...

از من چی حس میکنی 

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

طاها فکرش راجبت بد نیست خنثاست امتحانتم قبول میشی 

ب اونی که دوسش دارم میرسم یا ن؟؟

اولین قرارمون کی هست چجور ادمیه 

دختری از دیار بلوچستان بزرگترین افتخار زندگیم بلوچ بودنم😌✌🏻 جانم به فدای رهبرم شیخ السلام پدر دلسوز ما و پدران و مردان زحمت کش و پاک بلوچم 🥹❤️
احساس میکنم طاها دلش برای احساسات تو میسوزه و از طرفی خودشم بی حس نیس منتها تو ی دوراهی قرار داره&nb ...

هوم ولی چرا بهم اعتماد ندارع این حسش چیه بنظرت

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜