2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جونم 

من کی نامزد میکنم با کی پسر عممه؟

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
حسش بهم چیه  کی میاد ؟

تو مهربون و احساساتی هستی اونم تا یکماه دیگه میاد ولی باهاش دوباره وارد رابطه نشو بهتره 

یـه حــس بی حــسی ....                                                     نسبت بــه هر حــسی....
عزیزم ویژگی های ظاهری من چیه؟ کی ازدواج میکنم؟ چجور ادمیه سنتی یا دوستی؟؟؟

وضع مال خیلی خوبه و عاشق ولی زودرنج 

چشم ابرو مشکی

با دوستی

دوس ال

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

مهربونی اخساسی خون سرد لاک دوست داری 

قدت وتوسطه چضات قهوه ایع

تو دو الی سه سال دیگه ازدواج میکنی 

تقریبا زیبا هستی و یه نقص های کوچکی داری تو صورتت ک به چشم نمیاد 

یـه حــس بی حــسی ....                                                     نسبت بــه هر حــسی....
تو دو الی سه سال دیگه ازدواج میکنی  تقریبا زیبا هستی و یه نقص های کوچکی داری تو صورتت ک به چشم ...

منم بگووو

تو دو الی سه سال دیگه ازدواج میکنی  تقریبا زیبا هستی و یه نقص های کوچکی داری تو صورتت ک به چشم ...

ما کی آشتی میکنیم 

کی همو میبینیم

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

تو مهربون و احساساتی هستی اونم تا یکماه دیگه میاد ولی باهاش دوباره وارد رابطه نشو بهتره 

میشع برا منم بگی لطفا  

به اونی ک دوس دارم میرسم یا ن کی ازدواج میکنم غریبه یا فامیل؟ شغلش چیه 

دختری از دیار بلوچستان بزرگترین افتخار زندگیم بلوچ بودنم😌✌🏻 جانم به فدای رهبرم شیخ السلام پدر دلسوز ما و پدران و مردان زحمت کش و پاک بلوچم 🥹❤️
2825
2823
2791
2779
2792