2777
2789
عنوان

شک کردم به خدا

156 بازدید | 9 پست

مادرم ۱۲ ساله دارو ندارمونو برد، رفت با یه پسر از خودش کوچیکتر توی فامیل صیغه شد، همش خبرش و میدن که مامانت با فلانیه، پدر بدبختم اومد تو یه داهات مستاجری، هر چی میگم خدااااا اون بدتر خوشحال تر میشه و مسافرت و عشق و حال. پس خدا کجاست؟ حالم بده تورو خدا یه چیزی بگید بهم. هر روز چشمم اشکیه 

من دیگه مطمئنم خدایی نیست. سی سالمه بخاطر مادرم هیچکی نیومد سمتم. با بدبختی دارم میسوزمو میسازم بعد اون خوشیش و مسافرتش. تا بهشم پیام میدم میره شکایت میکنه که این مزاحمم شده. خدا کیه دیگه اگه بود که حق مارو میگرفت ازش

دلت پر است ولی باید سمت خدا بری تا خالی بشی اینجوری خودتو داغون میکنی

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خووب عزیزم چرا فک کردی اون زن خوشحاله .همسن بی عابرو بودن (خدا منو ببخشه بخاطر این حرف چون من باکره از گناه نیستم که قضاوت کنم)

براشون کافیه که رسوا شدن ..خوب تا کی میخان صیغه بشن؟.تا کی مسخره دست مردا بشه؟

یه روزی پیر میشه و هیچ مردی بهش اهمیت نمیده 

دلتنگ بابا 
خووب عزیزم چرا فک کردی اون زن خوشحاله .همسن بی عابرو بودن (خدا منو ببخشه بخاطر این حرف چون من باکره ...

والا ۱۱ ساله من جز خوشی چیزی ازش ندیرم یبار نشد پشیمون باشه ک حق مارو برده

هر انسانی در هر شرایط و زندگی که هست قطعا در بهترین حالت خودش هست...البته درک میکنم و میدونم که رنج کشیدن سخت هست ..من خودم هم رنج و سختی زیادی در زندگی کشیدم.. در ظاهر زندگی اگه همه چیز خوب باشه اما باز موقتیه و از بین میره یعنی اونایی که فکرمیکنید خوشبخت هستند تا جایی و چندسالی بیشتر نیست و همه ی شرایط ها در زندگی موقتیه چون این جسم ما موقتیه.......زمانی که متوجه بشید شما این شخص و جسمتون نیستید بلکه یک وجودِ بینهایت هستید که همیشه کامل و  در سعادت هست اونوقت به یک آرامش عمیق و شادی میرسید چون با حقیقت ها زندگی میکنید نه با ظاهر زندگی....اینکه شما به خواسته هاتون نرسید مهم نیست چون چیزی از ارزش شما کم نمیکنه و شما این شخصِ محتاج نیستید....

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
والا ۱۱ ساله من جز خوشی چیزی ازش ندیرم یبار نشد پشیمون باشه ک حق مارو برده

ی روزی ی جایی همه رو پس میده به بدترین شکل

خدا از حقش میگذره از حق الناس به هیچ عنوان

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏

چی بگم .فقط تو این دنیا از بچگی باید مثل گرگ بزرگ شد همین . وگرنه همه بهت ضربه میزنن از همه ضربه میخوری

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

گریه کردن سخته حرف و حدیث شنیدن سخته شب بیداری سخته استرس آینده سخته درگیری و دعوا هر روز هر روز سخته 

ولی خدا شاهده

وهم قاضی 

باعثو بانیه بدبختی اگه شدی اگه حق خوردی اگه تهمت زدی 

از این دنیا نخواهی رفتتت الا اینکه بدترش سرت بیاد 

بش میگن کارما

ولی من میگم عدالت خدا

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
گریه کردن سخته حرف و حدیث شنیدن سخته شب بیداری سخته استرس آینده سخته درگیری و دعوا هر روز هر روز سخت ...

دیگه کی؟ بابام پیر و بدبخت شد من بدبخت شدم.برادرمو بزرگ کردم یه ساله بخاطر اینکه مامانم براش ماشین خرید که با کنار برادر بودنم پیش فامیل گنداش پوشیده بشه برادرمم رفت و مال و اموال و برد. دیگه چقد بشینم تا خداااا عدالتشو نشون بده. دروغه همش دروغه