2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

571 بازدید | 8 پست

بچهااا شوهرم شغلش طوریه که بیشتر مشتریاش خانمه ... روزی صدبار خانوما زنگ میزنن   بعد یکیش  هست میشه اقوام دور شوهرم ....چندبار تماس گرفت تا اون شب پیامش دیدم نوشته بود حالت بهتر شد اخه شوهرم کرونا گرفته بود ... بعد وسایلا خونه عوض کردیم پیام داده افرین ب این سلیقه ... یا هرچی بخاد بخره ب شوهرم زنگ میزنه مثلا ماشین زمین خونه ....بیشتر وقتا چک  شون میکنم گوشیاا اشغال شوهرم میگه واسه کار سوال داره...یهو دیروز رفتیم بیرون با دختر عمه م سربحث رنگ مو شد شوهرم گفت فلانی ببینی (منظورش همین خانومه) مو لخت کراتینه مشکی خوشتیپ لوسه  خیلی ناراحت شدم بنظرتون چیزی بین شون هست?چ رفتاری کنم 

هیچ رفتاری نمیتونی بکنی. چون اگه شوهرت واقعا  توجه کنه . این خانم نشد  هزاران خانم دیگه هستن که باهاشون ارتباط بگیره و.....

نمیتونی جلوشو بگیری

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اووووووو 

به شوهرت بگو بگو ک ناراحتی ازش

من بابام رییس ی مجموعه ای هستش بعد خانوم خیلی بهش زنگ میزنع به خاطر ساعت کاری یه روز یه خانومه پا پیچش شده بود خودم حسابشو رسیدم 😑

خب احمق نمیدونی طرف بچش بزرگه

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
اووووووو  به شوهرت بگو بگو ک ناراحتی ازش من بابام رییس ی مجموعه ای هستش بعد خانوم خیلی بهش زن ...

برای اونا که فرق نداره . اونا دنبال پول هستن نه زندگی .

حتی پیرمرد باسه ام از راه به درش میکنن و نمیگن نوه و نتیجه داره . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

برای اونا که فرق نداره . اونا دنبال پول هستن نه زندگی . حتی پیرمرد باسه ام از راه به درش میکنن و نم ...

من خود بابام سنی نداره کمترم میژنه کلا😐

۴۳ سالشه

وقتی من پیششم ی

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
من خود بابام سنی نداره کمترم میژنه کلا😐 ۴۳ سالشه وقتی من پیششم ی

یکی بیاد پیشش ناز و عشوه بیاد خودم شوتش میکنم بیرون 

خود بابامم بدش میاد میگه من هر کاری هم کنم باز مثل ..... میپرن داخل مجموعه

گوش زن رو بپیچون اول شمارشو بردار یا با پیام یا تماس بگیر جرش بده، دفعه بعد باز شرو کرد لاس زدنشو ایندفعه حضوری برو دم خونشون آبروشو ببر، کم رو نباشه سلیطه گری کن بزار شوهرت اون روی تو رو هم ببینه حساب کار دستش بیاد