2777
2789

عمم اینا یه سگ چوپان دارن روستامون 

بعد سگه جدیدا هار شده بود آدم گاز می‌گرفت(وحشتناکککک ها ) نصف مرغا و گوسفندا رو خورده بود حتی مرغای فامیلا هم خورده بود همه شاکی بودن

کل روستا گفتن که جمع شید یه طوری با تفنگ برن بکشنش ولی بابام راضی نشد گفت نکشین ولی بزنین توی دست یا پاش که نتونه دیگه کاری کنه

بعد من گفتم میرم دنبالش اوردمش. تا دم در خونه و خودم رفتم پشت دیوار قایم شدم خواست بره سمت قفسه مرغا شوهر عمم زد به پاش سریع فرار کرد بعد چند روز برگشت 

کلی عذاب وجدان دارم ک چرا این کارو کردم😣

هر چی فحش دلتون میخواد بدید ب من....

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

بقیه میگن چون ضرر میرسوند اشکالی نداره ولی من اعصابم خورده

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره برگشت؟ 

اره 

عادی هم راه می‌ره لنگ نمیزنه با خودم میگم اون موقع چقدر درد کشیده

اره  عادی هم راه می‌ره لنگ نمیزنه با خودم میگم اون موقع چقدر درد کشیده

جون سگ داره😑ماهم یه گربه داریم همش میشینه جلو در خونمون وایمیسه تا بیاییم بیرون باهاش بازی کنیم یا بهش غذا بدیم هم توی حیاطمون میخوابه هم توی حیاطمونه وقتی بیداره

اولین کاربریم مال 10 تیر ماه سال 98 بود🥲نی_نی_یار_پنج@ نی_نی_یار_شب@

فحشت نمیدم

امیدوارم هرکی هر بلایی سر حیوانات میاره چند برابرش رو خدا سر خودش و عزیزانش بیاره

و هر خیر و محبتی به حیوانات میکنه ، هزاران برابرش برکت به زندگیش بیاد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دوباره همون هار یا تنبیه شده؟ 

تنبیه شدس بهتر شده 

ولی خب کلی از آشناها شاکی بودن که ما هر روز صبح میبینم دو سه تا از مرغ و خروسامون نیست

وااایییی خدا ببخشدش🤕🤕🤕

میدونی چقد گناه داره

حیوونم مثل آدما آه میکشه

خیلی خیلی کار بدی کردین😢

کاش میبردینش یه جای دور ولش میکردین😢

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
وااایییی خدا ببخشدش🤕🤕🤕 میدونی چقد گناه داره حیوونم مثل آدما آه میکشه خیلی خیلی کار بدی کردی ...

خیلی بردنش باز برگشت...

تنبیه شدس بهتر شده  ولی خب کلی از آشناها شاکی بودن که ما هر روز صبح میبینم دو سه تا از مرغ و خ ...

کاش تاپیکو نمیزدی حالا همه میان بهت حس عذاب وجدان میدن. بنظرم بهش غذا اینا بده جبران شه.. ان شالله که میبخشه