2777
2789
عنوان

❌نگران دوستمم

227 بازدید | 14 پست

خانوادش مخصوصا خالش اینا خیلی تحت فشارش میزارن که چرا ازدواج نمیکنی چرا خواستگار نداری اینم تنها فکرش سده ازدواج ببین میخواد بره سر کوچه هم توهم میزنه که نکنه یکی از من خوشش بیاد یعنی خودشو عمدا وارد هر جمعی میکنه شدیدا هم‌ سبک و بی سیاسته ۲۳ سالشه خب من کارمندم اطرافم پیش میاد خواستگار و اینا خیلی حسادت میکنه دیگه زده تو جاده خاکی با پسری که قبلا ازدواج کرده دوست میشه بلکه ازدواج کنه سر ۱۰ روز پسره میره کسی که هیچ کار و اموالی نداره باز طرف میره رفته با دوست پسر دوستش اوکی شده اونم نموند اصلا انگار دیگه براش مهم نیست فقط میخواد یکی باشه ازدواج کنه براش با چشم‌خودم دیدم خانوادش چجوری تحقیرش میکنن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجب خانواده ي بدي داره . مگه اين دختر يه بچه ي سر راهي بوده كه اينجوري باهاش برخورد ميكنن ؟ حيف بچه كه خدا به بعضي از پدر و مادرها ميده . اينها بايد يك عمر بچه دار نشن و در حسرت يه بچه بمونن . نه اينكه با دخترشون اينجوري برخورد كنن . 

کاری از دستت بر نمیاد وقتی خودش برا خودش دل نمیسوزونه ولش کن سرش به سنگ میخوره متوجه میشه 

اره وقتی انتخاب اشتباه کنه میفهمه میدونی چقدر میگم معیار داشته باش صبر کن گوش نمیده که فقط میخواد پسر باشه اینو بگیره🤐

الانم که زمان قدیم‌نیست پسرا ازدواج نمیکنن

عجب خانواده ي بدي داره . مگه اين دختر يه بچه ي سر راهي بوده كه اينجوري باهاش برخورد ميكنن ؟ حيف بچه ...

خانوادشم‌ سبکن دیگه خالش به من میگه تو چرا موهاتو کوتاه کردی شاید شوهر پیدا شد برات چیکار میکنی میگم مگه گم کردم😂

اره وقتی انتخاب اشتباه کنه میفهمه میدونی چقدر میگم معیار داشته باش صبر کن گوش نمیده که فقط میخواد پس ...

تا وقتی خودش نخواد الان عهد بوق نیست که بزور بشوننش سر سفره عقد 

خانوادشم‌ سبکن دیگه خالش به من میگه تو چرا موهاتو کوتاه کردی شاید شوهر پیدا شد برات چیکار میکنی میگم ...

لابد خانواده ش فكر ميكنن چون دخترشون شده 23 سالش و تا الان خواستگار نداشته لابد از اين به بعد روز به روز شانس ازدواجش كمتر ميشه . الآن وضعيت اقتصادي خيلي داغونه . پسرها هم نميتونن از پس هزينه هاي زندگي مشترك بر بيان . پس خود به خود ازدواج كم ميشه . دوستت كه مقصر نيست . البته چون شرايط اقتصادي جامعه خوب نيست دخترهاي شاغل 3 برابر بيشتر براي ازدواج شانس دارن . دوستت اگر ميخواد ازدواج كنه بايد شاغل بشه . حالا هر شغلي . فقط بايد تو اون شغل پيشرفت كنه و به درآمد خوب برسه .