2777
2789
عالی فک کنم دعوامون میشه چون تنها تایپی هستیم که با هم نمیسازیم 😂

😂اره تقریبا

ولی رهبران قوی میشیم 

بازم حال میده😈

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یه سوال دارم من تیپم xntj هست بیشتر درونگرام ولی حس میکنم خیلی روکم و عجیب غریب نمیدونم اصلا ا ...

دقیقاً منم 

بعد یه جاهایی بقیه فکر میکنن اینجوری می‌گم که طرف ناراحت شه ولی اصلا دلم نمی‌خواد کسیو ناراحت کنم فقط نظرمو به صریح ترین شکل ممکن می‌گم 

عالی فک کنم دعوامون میشه چون تنها تایپی هستیم که با هم نمیسازیم 😂

نه اتفاقا سازگاری من با هم تیپی هام بیشتره کسایی که اهل منطق و تحلیلگری باشن 

واقعا درست میگه برای من استدلال و منطق خیلی خیلی مهمه و ذره ذره عقایدم دلایل منطقی و مهمی داره 

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
دقیقاً منم  بعد یه جاهایی بقیه فکر میکنن اینجوری می‌گم که طرف ناراحت شه ولی اصلا دلم نمی ...

دقیقاا من چون با همه گرم نمیگیرم یعنی در واقع حرفای منطقی و غیر احساسی میزنم و روک حرفمو به طرف میگم فکر میکنن میخوام رهبر بازی در بیارم ولی در واقع اصلا هیچ کس نمیتونه درست درکم کنه 

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
نه اتفاقا سازگاری من با هم تیپی هام بیشتره کسایی که اهل منطق و تحلیلگری باشن  واقعا درست میگه ...

من تا الان هم تیپ خودمو ندیدم از نزدیک ولی برای منم منطق مهم تر از احساسه 

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
من نمیدونم estp عم یا istp شاید دوتاشمم یا احتمالا ی estp افسردم🗿💔

estp ها هیچوقت افسرده نمیشن به روحیه ای که دارن افسردگی نمیاد من تو اوج مشکلاتمم سر خوشم و هیچکس نمیفهمه تو چه طوفانی دارم زندگی میکنم

ممنون واقعا🦦😂  خیلی دوس دارم هم تیپ خودمو ببینم چجوریه نمیدونم چرا این تیپ شخصیتی انقدر اطرا ...

اکسم این تاپ بود 

ولی بهرحال مرد بود و شدت ویژگاش شدید بود

متاسفانه منم زیاد ازش خوشم نمیاد چون با خودم سازگاری نداره ولی فکر میکنم راحت با بقیه تایپ ها مچ بشید

estp ها هیچوقت افسرده نمیشن به روحیه ای که دارن افسردگی نمیاد من تو اوج مشکلاتمم سر خوشم و هیچکس نمی ...

افسرده میشن ولی خو اینطور نیست ک  همونجایی ک ریدن بشینن