2777
2789
عنوان

کیک

78 بازدید | 6 پست

بچها امروز کیک پختم‌طبق دستورای قبلی که میپختم   ولی چون از سالم بودن شیر مطمئن نبودم اول گذاشتم رو گاز داغ بشه ببینم سالمه دیدم‌سالم بود دیگه تا شروع کردم به کیک پختن شیر ولرم  شده بود  عالی شد کیکم یه بافت پوک با پف عالی  کیکام خوب میشدن همیشه ولی این دفعه عالی شد حالا سوالم اینه شانسی ایندفعه اینقد خوب شده یا ولرم بودن شیر تاثیر داشته ؟ واینکه ایندفعه شیرو از این لبنیاتیا خریدم پاستوریزه نبود دلیلش  این بود یا ولرم بودن شیر ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جانم‌ بفرمایید 

جانتون سلامت ببخشید تو یکی از تایپینگا دیده بودم چله انجام داده بودید من میخوام انجام بدم میتونم یه چندتا سوال ازتون بپرسم و بدونم چجوری شما انجام دادین

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز