2777
2789
من میگم کرم های مرطوب کننده که به دست و صورت میزنیم اونجا بزنیم بده؟ ببخشیدا منظورم کشاله است. چون و ...

اکسیدو زینک خیلی خوبه بزنی

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من واسه روشن کردن نقاط تیره بدن کرم حسن ترک زدم معلوم نیس چیه ولی عطاری داره خواهرم که برف شد بعد د ...

Hasan ؟یا hosn?

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰

سیب زمینی رنده کن بزار توو باند و بزار روی تیرگی تا نیم ساعت ..بعد بشور..هفته ای چند بار انجام بده

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

غیر لیزر ، کرم و اینا امتحان نکردید؟ کرم گاتیو، بیوبالانس ، درمالیفت، ویاکسی، صابون انار و ...

؟!

نوره پیشگیری میکنه از تیرگی درسته؟ و کار باهاش راحته؟ موها کاملا کنده میشه؟

بچه ها دوماه و‌نیم بینی مو عمل کردم هنوز ورم داره قوسش هم کمه دوس داشتم قوسش بیشتر باشه بنظرتون تغیی ...

دیگه زیاد ورم نداره گلم 

قوسش ک همینه دیگه 

ی مقداری فقط ورمش کمتر میشه همین

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه…❤️
خداخفت نکنه        

😂😂😂🙏

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
صابون زردچوبه ان جی خوبه،عطاریا دارن

مرسی عزیزم روزی چند بار استفاده کنم؟

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
مرسی عزیزم روزی چند بار استفاده کنم؟

یه بار ،حپصلت بگیره بیشترم بزنی که چه بهتر