2789
ازاول همینجوری بوده یانه به مرور زمان اینجوری شده؟ مشکلی نداره اززندگی ببخشید س ک س راضی بوده چون پی ...

دو سه هفته مونده به عروسی منو کتک زد و من اصلا شوک شدم تا حالا حتی پدرمم منو نزده بود و اون شد شروع کتک کاری،یه سال آخر هم به شدت بددهن شده،کلا خانوادگی پسراشون بددهنن و هیچوقت بزرگشون تذکر نداده،فکر کنم تو زندگی فقط از لحاظ جنسی از هم راضی بودیم تا حالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من بااجازت برم گلم بخوابم اصلا خوذتو ناراحت نکن همه چیو بسپاربه خدا خودش درست میکنه اگه میبینی واقعا هیچ جوره نمیشه درستش کرد و فایده ای نداره واقعا میگمااا ببین چون بچه داری نمیشه ریسک کنی به فکرآینده اونم باید باشی بازم بایک مشاوره صحبت کن خودت تنهایی ببین نظرش چیه کمکت میکنن مطمعن باش ان شاالله گرع ازکارت باز بشه اگه بازشد واسه باردارشدن منم دعا کن گلم🤲♥😔

خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....
من بااجازت برم گلم بخوابم اصلا خوذتو ناراحت نکن همه چیو بسپاربه خدا خودش درست میکنه اگه میبینی واقعا ...

سعی میکنم ایندفه مشاور بریم فدات بشم گلم،انشالله خدا دامنتو به این زودی سبز کنه ببخشید من نمیدونستم هی گفتم بچم بچم

سعی میکنم ایندفه مشاور بریم فدات بشم گلم،انشالله خدا دامنتو به این زودی سبز کنه ببخشید من نمیدونستم ...

یه دختر 10ساله دارم گلم دومی باردارنمیشم واسه همین میگم دعام کن فداتشم...

آره حتما راضیش کن برید پیش مشاوره تامشکلات زندگیتون حل بشه کاربه جاهای باریک کشیده نشه

یه دختر 10ساله دارم گلم دومی باردارنمیشم واسه همین میگم دعام کن فداتشم... آره حتما راضیش کن ب ...

بله عزیزم واقعا رشته کار از دستم رفته حتما باید بریم،حتما براتون دعا میکنم،ممنون وقت گذاشتین

بله عزیزم واقعا رشته کار از دستم رفته حتما باید بریم،حتما براتون دعا میکنم،ممنون وقت گذاشتین

فداتشم.. اره پیگیر باش حتما

اسی میگن ذکر یاودود برای محبت بین زن وشوهرا اثر داره

۱۰۱بار رو سیب بخون بده شوهرت بخوره خودم امتحان نکردم ازهمین نی نی سایت یادگرفتم

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗