2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا انقدر ازش دور نبودم،باباشم به عنوان اهرم فشار استفاده میکنه

خداواسه هیچ کس نیاره واقعا ازته دلم آرزو میکنم منم زندگیم میخواست به جدایی بکشه که به خواست خدا نشد و خداکمکم کرد چه روزایی بود متنفرم از یاد آوریشون فقط میگم بهت زیاد سخت نگیر ب خاطر بچه هم شذه کوتاه میاد

خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....

اصلا برا بچه ات نقطه ضعف نشون نده وگرنه شوهرت بیشتر اذیتت میکنه

ولی اگه بدونه بی خیالی خودش ورمیداره میاره بهت میدتش

مطمئن باش اگه بچه ات بی تابی کنه و نتونه آرومش کنه خودش ورمیداره میاد بهت میدتش نگران نباش

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
خداواسه هیچ کس نیاره واقعا ازته دلم آرزو میکنم منم زندگیم میخواست به جدایی بکشه که به خواست خدا نشد ...

من خیلی کوتاه میام ولی شوهرم اصلا منو نمیبینه،تو این چند سال فقط با حرف گفته من براش مهمم ولی من تو رفتار اصلا ندیدم درست بشه

من خیلی کوتاه میام ولی شوهرم اصلا منو نمیبینه،تو این چند سال فقط با حرف گفته من براش مهمم ولی من تو ...

ان شاالله به حق همین ماه عزیز خدا به راه راست هدایتشون کنه..  بگید بامشاوره صحبت کنه کمکشون میکنن خیلی

اصلا برا بچه ات نقطه ضعف نشون نده وگرنه شوهرت بیشتر اذیتت میکنه ولی اگه بدونه بی خیالی خودش ورمیدار ...

اره من هیچی نگفتم از وقتی اومدم خونه بابام اومدم فقط دلم برا بچم میسوزه 

ان شاالله به حق همین ماه عزیز خدا به راه راست هدایتشون کنه..  بگید بامشاوره صحبت کنه کمکشون میک ...

مشاور؟وقتی میگم میگه مگه من دیوونم؟البته خودش میدونه بیشتر اونه مقصر فقط نمیخواد توسط کسی مقصر شناخته بشه چون به ضررشه

مشاور؟وقتی میگم میگه مگه من دیوونم؟البته خودش میدونه بیشتر اونه مقصر فقط نمیخواد توسط کسی مقصر شناخت ...

همه اولش همینو میگن عزیزم ولی خب مشاوره خیلی تاثیرداره بچتون چندسالشع و چیه؟

به نظرم مشاور بهترین راهه گرچه فکرنمیکنم مردا قبول کنن 

دیگه واقعا موندم،ذهنم به شدت آشفته هس،هم بد دهنه هم دست بزن داره،بیچاره بچم که ما پدر و مادرش شدیم،بچم خیلی مظلومه بمیرم براش

دیگه واقعا موندم،ذهنم به شدت آشفته هس،هم بد دهنه هم دست بزن داره،بیچاره بچم که ما پدر و مادرش شدیم،ب ...

ازاول همینجوری بوده یانه به مرور زمان اینجوری شده؟ مشکلی نداره اززندگی ببخشید س ک س راضی بوده چون پیش میاد خب بیشتر دعواها سرهمین چیزاست 

چندین بار به طرز وحشتناکی کتکم زده خوردم کرده،هیچوقت حلالش نمیکنم من فقط از اون زندگی بچمو میخوام

چرا طلاقتو نمیگیری گلم؟