ميگه يواشكى يه تيكه طلاتو بفروش بده بمن مادرت اينا نفهمن بگو گم كردى چند روز دگه ميدم بخدا خيلى گيرم ' دلش از همه گرفته طفلى ميگه خيلى اذيت ميشه بنظرتون اينكار رو انجام بدم شرمنده نشه؟؟؟؟
کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️. تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH. خدای مهربونم عشق چشم قشنگمو برام نگهدار🥹میدونم زیاد اذیتش میکنما ولی جونمم به جونش بنده🩵
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
تاپیک گریه رو خوندم عزیزم این مرد زندگی نیس بیخیال دوس پسرتع؟؟؟ بزارش کنار
نه عقديم
کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️. تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH. خدای مهربونم عشق چشم قشنگمو برام نگهدار🥹میدونم زیاد اذیتش میکنما ولی جونمم به جونش بنده🩵
تو اشناهامون مورد داشتیم پسره گفته بود انگشتر نشون رو بفروش بگو گم کردم بعد چند وقتم به زنش خیانت کرد و کار نمیکرد و معتاد بود و دست بزن داشت جدا شدن الان با همون دختره که به زنش خیانت کرد ازدواج کرده