2777
2789
عنوان

نماز شب 🌱💚

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 40 پست

من هر کسی که التماس دعا گفت اسم گفت به یادشم / ببخشید دونه دونه ریپلای نکردم زیاد میشد ❤️

انشاالله اگر لایق باشم حاجتتون به حق این ماه مبارک بگیرید 🌺

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم بی زبون و ساده و مظلوم و تو سری خور و احمق اصلا و هرگز نباشیم و نشیم😭🙏 تو رو قران دعام کن انشالله خیلی گرگ و پر رو و زبون دراز و به موقعش سیاست داشته باشیم من و عزیزانم 😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رو قرآن خیلی دعاممم کن انشالله پدرم یا آدم شه یا بیفته بمیره از شرش خلاص شیم خیلی بد دل و شکاک و بددهن و خسیس و دست به زن داره و اذیت میکنه همش جامون تعیین تکلیف میکنه و ازارمون میده😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا خیلی ویژه دعام کن  انشالله همسر سابقم و اون خواستگارم که روم عیب گذاشتن و پسر داییم انشالله همسرایی گیرشون بیاد از همه زشت تر و سیاه تر و بیکارتر و بداخلاق تر ... انشالله هیچ وقت خوشبخت و موفق و پولدار و سالم و آبرو دار نشن همسر سابقم و اون خواستگارم و پسر داییم بازیم دادن و خیلی بد دلمو شکوندن و بعد چند ماه اسم گذاشتن رو ظاهرم و همه چیم عیب کردن و رفتن😭😭😭😭😭ابرومو الکی بردن،تو رو قرآن تو رو خدا دعام کن زشت ترین و سیاه تربن و کوتاه ترین و بد ریخت ترین و بیکار ترین و بی تخصیلاترین زن عالم نصیب ۳ تاشون حتما بشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🙏🙏🥺

تو رو خدا خیلی دعام کن  انشالله خیییییلیییی زود پول جور شه و بتونم. جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایی و چند تا عمل زیبایی دیگه کنم و از همه خوشگلتر و زیباتر بشم به جبران همه تیکه هایی که بخاطر ظاهرم شنیدم تو رو قران دعام کن پول جور شه و چند تا عمل زیبایی کنم از همه دنیا خوشگلتر و زیباتر بشم😭😭😭😭😭😭😭😭

و اونایی که بخاطر ظاهرم ول کردن مثل سگ پشیمون شن... و هیچ جا زن به زیبایی من یا زیباتر من هرگز نصیبشون نشه انشالله زشت ترین و سیاه ترین و بی ریخت ترین و دماغ گنده و دهن کج و گشادترین زنای عالم نصیبشون و هیچ وقت زن زیبا و شاغل نصیبشون نشه😭🙏

تو رو قرآن خیلی دعام کن دست پدرم انشالله برامون رو شه و انشالله دیگه نزاریم اصلا حقمون بخوره و در حقمون ظلم و فسادی و بدی و خیانت و کوتاهی کنه انشالله 🥺🙏😭😭

اسی تو رو قرآن تو رو خدا ، امام زمان رو به فاطمه زهرا و امام حسین و امام رضا قسم بده الهی که خدا خیر تو رو خواستم قرار بده و عشقم فقططططططط مال من و قسمت من و شوهر من و عاشق و دیوونه ی من باشه و همه جوره بخوادتم و خوشبخت و موفقم کنه و کنارش بهترین و عالی ترین زندگی عاشقونه رو داشته باشم و انشالله خیییییلیییی با هم خوشبخت و خوشحال و پولدار و موفق بشیم من و عشقم و عشقم هر جور هس این هفته عقدم کنه کمتر دو ماه دیگ عروسی خوب و عالی بگیریم بریم سر خونه و زندگیمون😭🙏

اسی تو رو قرآن تو رو خدا ، امام زمان رو به فاطمه زهرا و امام حسین و امام رضا قسم بده الهی که خدا خیر ...

عزیزممممم چشمممممممم خیلی به یادت بودم 

انشالله مشکلت حل شه

تو رو خدا خیلی ویژه دعام کن  انشالله همسر سابقم و اون خواستگارم که روم عیب گذاشتن و پسر داییم ا ...

عزیزم خداوند مهربان هیچکس زشت نیافریده هیچکس ! 🌱 

شما خیلی هم زیبایید ، آفریده خدا نیازی به عمل زیبایی نداره وقتی خود خدا زیباییش در وجود انسان گذاشته 💛

شما هم اون افراد بسپر دست خدا خدا خودش میدونه چیکار کنه