2777
2789
عنوان

نماز شب 🌱💚

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 40 پست

من هر کسی که التماس دعا گفت اسم گفت به یادشم / ببخشید دونه دونه ریپلای نکردم زیاد میشد ❤️

انشاالله اگر لایق باشم حاجتتون به حق این ماه مبارک بگیرید 🌺

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم بی زبون و ساده و مظلوم و تو سری خور و احمق اصلا و هرگز نباشیم و نشیم😭🙏 تو رو قران دعام کن انشالله خیلی گرگ و پر رو و زبون دراز و به موقعش سیاست داشته باشیم من و عزیزانم 😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو رو قرآن خیلی دعاممم کن انشالله پدرم یا آدم شه یا بیفته بمیره از شرش خلاص شیم خیلی بد دل و شکاک و بددهن و خسیس و دست به زن داره و اذیت میکنه همش جامون تعیین تکلیف میکنه و ازارمون میده😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا خیلی ویژه دعام کن  انشالله همسر سابقم و اون خواستگارم که روم عیب گذاشتن و پسر داییم انشالله همسرایی گیرشون بیاد از همه زشت تر و سیاه تر و بیکارتر و بداخلاق تر ... انشالله هیچ وقت خوشبخت و موفق و پولدار و سالم و آبرو دار نشن همسر سابقم و اون خواستگارم و پسر داییم بازیم دادن و خیلی بد دلمو شکوندن و بعد چند ماه اسم گذاشتن رو ظاهرم و همه چیم عیب کردن و رفتن😭😭😭😭😭ابرومو الکی بردن،تو رو قرآن تو رو خدا دعام کن زشت ترین و سیاه تربن و کوتاه ترین و بد ریخت ترین و بیکار ترین و بی تخصیلاترین زن عالم نصیب ۳ تاشون حتما بشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🙏🙏🥺

تو رو خدا خیلی دعام کن  انشالله خیییییلیییی زود پول جور شه و بتونم. جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایی و چند تا عمل زیبایی دیگه کنم و از همه خوشگلتر و زیباتر بشم به جبران همه تیکه هایی که بخاطر ظاهرم شنیدم تو رو قران دعام کن پول جور شه و چند تا عمل زیبایی کنم از همه دنیا خوشگلتر و زیباتر بشم😭😭😭😭😭😭😭😭

و اونایی که بخاطر ظاهرم ول کردن مثل سگ پشیمون شن... و هیچ جا زن به زیبایی من یا زیباتر من هرگز نصیبشون نشه انشالله زشت ترین و سیاه ترین و بی ریخت ترین و دماغ گنده و دهن کج و گشادترین زنای عالم نصیبشون و هیچ وقت زن زیبا و شاغل نصیبشون نشه😭🙏

تو رو قرآن خیلی دعام کن دست پدرم انشالله برامون رو شه و انشالله دیگه نزاریم اصلا حقمون بخوره و در حقمون ظلم و فسادی و بدی و خیانت و کوتاهی کنه انشالله 🥺🙏😭😭

اسی تو رو قرآن تو رو خدا ، امام زمان رو به فاطمه زهرا و امام حسین و امام رضا قسم بده الهی که خدا خیر تو رو خواستم قرار بده و عشقم فقططططططط مال من و قسمت من و شوهر من و عاشق و دیوونه ی من باشه و همه جوره بخوادتم و خوشبخت و موفقم کنه و کنارش بهترین و عالی ترین زندگی عاشقونه رو داشته باشم و انشالله خیییییلیییی با هم خوشبخت و خوشحال و پولدار و موفق بشیم من و عشقم و عشقم هر جور هس این هفته عقدم کنه کمتر دو ماه دیگ عروسی خوب و عالی بگیریم بریم سر خونه و زندگیمون😭🙏

اسی تو رو قرآن تو رو خدا ، امام زمان رو به فاطمه زهرا و امام حسین و امام رضا قسم بده الهی که خدا خیر ...

عزیزممممم چشمممممممم خیلی به یادت بودم 

انشالله مشکلت حل شه

تو رو خدا خیلی ویژه دعام کن  انشالله همسر سابقم و اون خواستگارم که روم عیب گذاشتن و پسر داییم ا ...

عزیزم خداوند مهربان هیچکس زشت نیافریده هیچکس ! 🌱 

شما خیلی هم زیبایید ، آفریده خدا نیازی به عمل زیبایی نداره وقتی خود خدا زیباییش در وجود انسان گذاشته 💛

شما هم اون افراد بسپر دست خدا خدا خودش میدونه چیکار کنه