2777
2789
عنوان

نماز شب 🌱💚

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 40 پست

تو رو خدا خیلی برای حفظ آبرو و سلامتی و زیبایی و محبوبیت و رزق و روزی و خوشبختی و آرامش من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه دعا کن😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رو خدا تو رو قرآن امام زمان رو قسم بده به فاطمه زهرا و مادرش نرجس خاتون و به حرمت خون امام حسین و یارانش قسم بده انشالله تو این ماه فروردین ۱۴۰۲با عشقم عقد و عروسی کنم و اصلا ازدواجمون بهم نخوره اصلا و عشقم همه جوره بخوادتم و عاشق و دیوونم باشه و معتاد و مریض. و خسیس و بددل و شکاک و اهل دعوا و دست به زن  نباشه و انشالله کارش تو شرکت درست شه بره و خونه ی خیلی خوب و ماشین عالی بتونیم بگیریم و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏😭 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله دبیری جغرافیا ۱۴۰۲ قبول شم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شم انشالله به حق محمد و آل محمد 🥺🙏😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله پدرم تا ۵،۶ سال دیگه کار کنه بعد بازنشست بشه 😭🙏 و انشالله پدرم هیچ وقت ظلم و سمت و بدی و خیانت و خساست و فساد و دست به زن و شکاک و بدل نباشه من و عزیزانم رو آزار نده و تهمت و کتک و ازار نرسونه اصلا بهمون و هیچ وقت جامون تعیین تکلیف نکنه مخصوصا تو ازدواجمون بزار به انتخاب خودمون ازدواج کنیم 😓😔😭🙏

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله خواهرم شرکتی که دوست داره بره کار کنه و خیلی خوشبخت و پولدار و موفق و آبرو دار باشه و انشالله همسرش باهاش فوق العاده خوب و عالی و خوش اخلاق بشه و در شوهر خواهرم در حق خواهرم خیانت و ظلم و فساد بدیی و خساست نکنه و خواهرمو اصلا ازار نده و انشالله از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشن 🌷💞🤲🙏😭دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭

تو رو خدا تو رو قرآن امام زمان رو قسم بده به فاطمه زهرا و مادرش نرجس خاتون و به حرمت خون امام حسین و ...

انشاالله عزیزم هرچی خیر صلاحته پیش بیاد ❤️🌱 حتما 

فقط اسمت ؟

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

اسی جون تو رو خدا از ته دلت دعام کن ازدواجم با عشقم این هفته به خیر و خوشی و مبارکی سر بگیره و من و عشقم فقط مال هم و قسمت هم باشیم تا اخر عمر و عشقم عاشقم باشه تا اخر عمرش. و خیلی خوشبخت و موفق و پولدار شیم کنار هم😔😭🙏

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله خواهرم شرکتی که دوست داره بره کار کنه و خیلی خوشبخت و پولدار و موفق و ...

چشممممم اگه لایق باشم حتما حتمااااا دعا میکنم 

انشالله به حق این ماه مبارک حاجتت بگیری 

به شهدا متوسل شو خیلی خوبن ❤️

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
انشاالله عزیزم هرچی خیر صلاحته پیش بیاد ❤️🌱 حتما  فقط اسمت ؟

اعظم ،گلم تو رو قران دعام کن انشالله خدام خیرمو تو خواستم قرار بده انشالله عشقم فقططططططط همسر من و عاشق و دیوونه ی من و پدر بچهای من بشه و همه جور خوشبخت و خوشحالم کنه و این هفته عقد کنیم و کمتر یه ماهه دیگه عروسی بگیریم به خیر و خوشی انشالله به حق محمد و آل محمد⁦❤️⁩😭🙏🙏🙏🙏

چشممممم اگه لایق باشم حتما حتمااااا دعا میکنم  انشالله به حق این ماه مبارک حاجتت بگیری  ...

چشات سلامت جونم ممنون عزیزم خیر ببینی انشاالله 🙏🥺

تو رو قران خیلی دعامون کن 😭🙏

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله امسال تا یکی دو ماه دیگه خونه ی خیلی بزرگ و عالی نو ساز تو یه منطقه عالی مادرم اینا بتونن بگیرن و مادرم و عزیزانم و بنده همیشه خوشبخت و موفق و ابرو دار باشیم و محتاج هیچ کس نباشیم و نشیم🙏😭