من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
تو رو خدا تو رو قرآن امام زمان رو قسم بده به فاطمه زهرا و مادرش نرجس خاتون و به حرمت خون امام حسین و یارانش قسم بده انشالله تو این ماه فروردین ۱۴۰۲با عشقم عقد و عروسی کنم و اصلا ازدواجمون بهم نخوره اصلا و عشقم همه جوره بخوادتم و عاشق و دیوونم باشه و معتاد و مریض. و خسیس و بددل و شکاک و اهل دعوا و دست به زن نباشه و انشالله کارش تو شرکت درست شه بره و خونه ی خیلی خوب و ماشین عالی بتونیم بگیریم و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏😭 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله پدرم تا ۵،۶ سال دیگه کار کنه بعد بازنشست بشه 😭🙏 و انشالله پدرم هیچ وقت ظلم و سمت و بدی و خیانت و خساست و فساد و دست به زن و شکاک و بدل نباشه من و عزیزانم رو آزار نده و تهمت و کتک و ازار نرسونه اصلا بهمون و هیچ وقت جامون تعیین تکلیف نکنه مخصوصا تو ازدواجمون بزار به انتخاب خودمون ازدواج کنیم 😓😔😭🙏
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله خواهرم شرکتی که دوست داره بره کار کنه و خیلی خوشبخت و پولدار و موفق و آبرو دار باشه و انشالله همسرش باهاش فوق العاده خوب و عالی و خوش اخلاق بشه و در شوهر خواهرم در حق خواهرم خیانت و ظلم و فساد بدیی و خساست نکنه و خواهرمو اصلا ازار نده و انشالله از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشن 🌷💞🤲🙏😭دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭
اسی جون تو رو خدا از ته دلت دعام کن ازدواجم با عشقم این هفته به خیر و خوشی و مبارکی سر بگیره و من و عشقم فقط مال هم و قسمت هم باشیم تا اخر عمر و عشقم عاشقم باشه تا اخر عمرش. و خیلی خوشبخت و موفق و پولدار شیم کنار هم😔😭🙏
انشاالله عزیزم هرچی خیر صلاحته پیش بیاد ❤️🌱 حتما فقط اسمت ؟
اعظم ،گلم تو رو قران دعام کن انشالله خدام خیرمو تو خواستم قرار بده انشالله عشقم فقططططططط همسر من و عاشق و دیوونه ی من و پدر بچهای من بشه و همه جور خوشبخت و خوشحالم کنه و این هفته عقد کنیم و کمتر یه ماهه دیگه عروسی بگیریم به خیر و خوشی انشالله به حق محمد و آل محمد❤️😭🙏🙏🙏🙏
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله امسال تا یکی دو ماه دیگه خونه ی خیلی بزرگ و عالی نو ساز تو یه منطقه عالی مادرم اینا بتونن بگیرن و مادرم و عزیزانم و بنده همیشه خوشبخت و موفق و ابرو دار باشیم و محتاج هیچ کس نباشیم و نشیم🙏😭