2777
2789
عنوان

پیش دبستانی پسرانه

397 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

پیش دبستانی پسرونه ی عالی سمت دریاچه چیتگر و اون اطراف سراغ دارین؟

ترجیحا غیرانتفاعی باشه وآموزش محور

ممنونتون میشم بهم اطلاع بدین 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت بزن و برو از نزدیک محیط رو ببین

ما جای دیگه میشینیم قراره یکی دوماه دیگه بریم سمت چیتگر،خواستم اگه پیش دبستانی خوب سراغ دارین همون نزدیکه خونه بگیریمو ثبت نامش کنیم

ما جای دیگه میشینیم قراره یکی دوماه دیگه بریم سمت چیتگر،خواستم اگه پیش دبستانی خوب سراغ دارین همون ن ...

مجموعه آموزشی سلام که خیلی معروفه تو اون نزدیکی ها هست ...یکی از مجموعه هاش اسمش سلام شهدای خلیج فارس هست تو محدوه چیتگر

اگه با هذینه اش مشکلی ندارین اونجا گزینه خیلی خوبه و الان دارن پیش ثبت نام میکنن حتما و سریعا اقدام کن

Ryan227 سابق تعلیق شده
مجموعه آموزشی سلام که خیلی معروفه تو اون نزدیکی ها هست ...یکی از مجموعه هاش اسمش سلام شهدای خلیج فار ...

یعنی از الان ثبت نام میکنن؟من فک کردم اولای تابستون ثبت نام کنم.هزینه ش مهم نیست فقط آدم باید خیالش از بچه راحت باشه .

یعنی از الان ثبت نام میکنن؟من فک کردم اولای تابستون ثبت نام کنم.هزینه ش مهم نیست فقط آدم باید خیالش ...

یه مجموعه درست حسابی و معروفه از پیش داره تا دبیرستان

هرسال کلی قبولی داره برا کنکور

پسر من امسال میره کلاس اول ان شاءالله...از آبان ۱۴۰۱ پیش ثبت نامش کردم تازه ۷ اردیبهشت مصاحبه و همایش داره

زمان ما همون روز اول مهر ثبت نام میکردن الان باید از سال قبل پیش ثبت نام کنی بعد بری همایش و مصاحبه و ....😐

Ryan227 سابق تعلیق شده
یه مجموعه درست حسابی و معروفه از پیش داره تا دبیرستان هرسال کلی قبولی داره برا کنکور پسر من امس ...

به سلامتی،خدا پسرگلتو نگه داره

ممنون که گفتین،ببخشید شما پسرتون پیش دبستانی هم اونجا بود؟

به سلامتی،خدا پسرگلتو نگه داره ممنون که گفتین،ببخشید شما پسرتون پیش دبستانی هم اونجا بود؟

ممنون ...همچنین کوچولوی شما

نه ما اون منطقه نیستیم 

پسرم پیش میره ولی بازی محوره تو منطقه خودمون

برا دبستان علامه طباطبایی ثبت نامش کردم که اونم یه مجموعه معروف و درست حسابی هست ..ولی همایش و مصاحبه سلام رو برم احتمالا ا نجا ثبت نامش می کنم چون نزدیک تره بهمون

این دوتا مجموعه خیلی خوبن 

Ryan227 سابق تعلیق شده
ممنون ...همچنین کوچولوی شما نه ما اون منطقه نیستیم  پسرم پیش میره ولی بازی محوره تو منطقه خود ...

ممنون سلامت باشی گلم

ایشالا که موفق و سلامت باشی.بازم اگه مدرسه یا مهدی  بود که آموزش زبان و اسعدادیابی و این جور چیزا داشت بهم خبر بده.ممنونت میشم

ممنون سلامت باشی گلم ایشالا که موفق و سلامت باشی.بازم اگه مدرسه یا مهدی  بود که آموزش زبان و ا ...

واقعا اون منطقه نمیشناسم بهت بگم

ولی همین سلام فوق العادست از هر لحاظ .‌‌‌چون شعبه های زیادی داره به ذهنم رسید و تو نت زدم دیدم نزدیکتون هست

الان ثبت نامش کن از دستت نره 

حالا نظرت هم تغییر کرد نهایتش اینه ثبت نامش نمی کنی

Ryan227 سابق تعلیق شده
واقعا اون منطقه نمیشناسم بهت بگم ولی همین سلام فوق العادست از هر لحاظ .‌‌‌چون شعبه های زیادی داره ب ...

خیییلی ازت ممنونم دست گلت درد نکنه،حتما بعد عید میریم یسر واسه پیش ثبت نام و اینکه محیطشم ببینیم.امیدوارم همینطور باشه که گفتید،چون واقعا خیلی نگران پسرم هستم.هم از محیطی که چن ساله هستیم دور میشیم،هم میره مدرسه با یه فضای جدیدو بچه ها و مسئولای جدید. 

حداقل محیط مدرسه ش خوب باشه که یهو انقد تغیر اذیتش نکنه.