2777
2789
عنوان

نامزد اسکلم

476 بازدید | 23 پست

واقعا از دستش اعصابم خورد شده 

داشتم یک ساعت پیش باهام تلفنی حرف می‌زدیم یهو برگشت گفت چند روزه دارم در مورد یه چیزی فکر میکنم و به این نتیجه رسیدم که باید جدا شیم منم گفتم باشه دلیل قانع کننده بیار منم جدا میشم ( خودم کلا میخاستم این نامزدی بهم بخوره ) برگشت گفت گذشته تو اختلاف عقاید اختلاف سلیقه برگشتم بهش گفتم تو پنج سال پیش (پنج سال دوست بودیم ) منو اینجوری دیدی با همین قیافه با همین سلقیه که داشتم با همین عقاید با همین خانواده راجب گذشته ای که میگی من تا فهمیدم دنیا یعنی چی خودت اومدی جلو پام عمرم گذاشتم برات چه گذشته ای رو میگی اگه الان فکر کردی اره ما بهم نمی‌خوریم گه خوردی اون موقع اومدی بد برگشت گفت چالش بود برات متاسفم تو راحت میتونی بزاری منو بری گفتم غلط کردی الان دیدی برگشتم گفتم چرا جداشیم بمون درست میکنم همه چیو داری دست پیش میگیری پس نیوفتی بد بهش گفتم باشه چالشو بفرست ببینم کجا دیدی چالشو (گفت ذهنی بود یهو گفتم اینو بگم ) 

الان چیکنم من واقعا منتظر یه اتفاق بودم این نامزدی رو تموم کنم 

دوبارم زنگ زد جواب ندادم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تموم کن دیگه منتظر بهونه ای؟وقتی دلت باهاش نیست چرا ادامه میدی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

این چالش هم داستان شده ها 

چند وقت پیش دوستم بهم پیام داد گفت عکست رو بگ راند گوشی یکی دیدم گفتم کو عکس بز واسم فرستاد  

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!