2777
2789
عنوان

شیر خشک میدم چون..... پس کنایه نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 184 پست
هر وقت ب من میگن موقعی که شیر میدی واسمون دعا کن میگم شیر خشک هم دعاش مستجاب میشه🤣🤣🤣

بیشتر هم شاید مستجاب بشه 🤣

شیر خودت راحت میکنی دهن بچه 

ولی شیر خشک باید از خواب ناز بلند شی حاضر کنی 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

نوک سینم زخم بود همیشه.. و میکروب می‌کشید تو شیرم. شیرم خونی میشد.. و شیر تو سینه میشد غده های چرک و ...

وای خدا چقدر درد کشیدی آدم از شیر دادن هم میترسه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وجووووود دارع

من دیدم از رو خساست گفتن شیرخشک نده😂

ولی پز بدن بگن ما شیر خودمونو دادیم ندیدم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
جدی اگ کسی به بچش شیر خشک بده بهش تیکه میندازن؟ 

اره و از الان دارن منو با این سرنوشت تلخی که داشتم ازار میدن

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

حالا کدوم خری بهت طعنه زده؟ انقد بدم میاد ازاین دایه های مهربان تر از مادر😒 بخاطر امثال اینا نوزاد چهار روزه من ی ظهر تا شب گشنه مونده بود گریه هاشو تا لحظه مرگم یادم نمیره خدا لعنت کنه شوهرمو و این احمقارو

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

والا خواهر من شیر خودمو دادم به بچه هام نمیدادم بهتر بود..اصلا قوت نداشت وکم بود

ی سری ادما نمیفهمن انگار دوراز جون شیرخشک سم هستش میدی ب بچه...

خدا بهت رحم کرده که سینت خوب شده...

هرکی چیزی گفت. جوابشو بده بگو از من که مادرم برابچم مهربونتر نیستی که

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)

همینایی که میگی نظر میدن به اندازه ی یه سردرد معمولی خودشون بهت اهمیت نمیدن من شیر خودمو به بچه هام دادم ولی هرگز به خودم اجازه نخواهم داد دل مادری رو بخاطر اینکه شیر خشک میده بشکونم

ده تا بچم بیارم شیرخشک میدم. ولی شمام آروم باش کسی کاری بهت نداره

چون کار دارند حتی الان که هنوز بچم دنیا نیومده .. چون الان دارم گریه میکنم این تاپیک و زدم اتفاقا

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

من با افتخار تمام به دو تا بچه هام شیر خسک دادم از اول .اطرافیان زیادی حرف مفت زدن بعد سره خودسونم اومد.من برعکس همه چندشم میشد از اینکه شیر خودمو بدم نمیدونم چرا واقعا شاید به خاطر افسردگی بعد زایمان بود به حدی حال روحیم خراب میشد که حد نداشت بعد دیدم بچه وقتی بزرگ بشه تنها چیزی که براش مهم نیست اینه که مادرش شیر داده یا شیر خشک خورده پس بهتر دیدم اون زمان بیشتر مادره سادی باشم تا افسرده که بعد از بچه م بدم بیاد .و خدا رو شکر که اتفاقایی که میگفتن هم نیفتاد که بچه کمبود اهن میکیره و الی ماشاالله .

بیشتر هم شاید مستجاب بشه 🤣 شیر خودت راحت میکنی دهن بچه  ولی شیر خشک باید از خواب ناز بلند شی ...

اره واقعا نصف شب با چشم خواب و بسته بدو بدو اب جوشیده .بریز اب سرد با چند پیمونه تکونش بده اومه اومه اومه اومه

و خدایی ک ب شدت کافیست