2777
2789
عنوان

شیر خشک میدم چون..... پس کنایه نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 184 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه از الان ازم می‌پرسند که شیر خودتو میخوای بدی یا نه...  بعد هی عین دایه های عزیز تر از مادر ...

عزیزم لازم نیس برای همه توضیح بدی قراره چی کار کنی 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

شیر خشک بده مگه صدسال پیشه که تیکه بندازن بهت ؟الان شیر خشک اومده تمام مواد شیر مادر رو داره حتی بهتر 

چیه 24 ساعت لباستو بدی بالا یکی بهت آویزون باشه 

چندش ترین کار دنیا بچه شیر دادنه 😣😣😣😣

با احترام به تمام مخالفا

کار شاخی نمیکنن ک آک شیر داشته باشن و ندن سینه هاشو باد می‌کنه همچین کار خاصی نیست ک شما بخاطر خودتو سرزنش کنی

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
چرا زخم میشد اخه    

نوک سینم زخم بود همیشه.. و میکروب می‌کشید تو شیرم. شیرم خونی میشد.. و شیر تو سینه میشد غده های چرک و خون و شیر.. خدا برا کسی نیاره

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر