2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده میخوام بمیرم بچم...

590 بازدید | 26 پست

خیلی لاغر شده زیر چشماش گوده 

منم با بابا دعوا میکنم هی حرصمو سر اون خالی میکنم 

بچه همش تو خونس  ن کلاسی ن چیزی 

دندوناشم  خرابه همش دارع درد میکشه دندون پزشکی نمیاد همش شیاف میزنم الان ک خوابیده قلبم داره وایمیسته ک انقدر بدم کاش بمیرم راحت شه خیلی دلم گرفته مچ شوهرم رو گرفتم نمیتونم ثابت کنم همش دارم اینو دعوا میکنم توروخدا برام دعا کنید هم مادر خوبی باشم هم شوهرم اگه با کسیه رسوا شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجای اینکه هی دنبال شوهراتون باشید که مچشو بگیرید به بچه هاتون که خودتون تصمیم گرفتید به این دنیا بیاریدشون خدمت کنید که بزرگ شدن مثل ما عقده ای نشن. 

کسیکه خیانت کنه میکنه تو نمیتونی جلوشو بگیری دست از این کاراتون بردارید

عزیزم برای دندوناش ببرش دکتر

دکتر تغذیه هم ببر

میدونم سخته ولی یه مدت بی خیال شوهرت شو  به بچت برس ، اون مهمتره گناه داره ... خدا کمکت کنه انشاالله 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

برای دندوناش یکاری کن ببرش دندون پزشکی کودکان اگه لازم باشه بیهوش میکنن بهتره همش شیاف وارد بدنش کنی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

واست صلوات فرستادم خیلی شرایطه سختی داری ولی گناهه اون بچه چیه دلم خیلی گرفت واسش همین الان به خودت قول بده صبور باشی درمقابلش و بیشتر بهش محبت کنی

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

تمرکزت رو بچت باشه مجبورش کن روزی دوباربا  آب نمک  ولرم دهنش رو بشوره...تا میتونی خودت رو دوست داشته باش تا شوهرت بیاد سمتت...ذکر یاودوود رو زیاد بخون تا مهرتون به دل هم بیفته....

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  

بچه رو در اولین فرصت ببر دندون پزشکی.

میدونی اگر عفونت بکنه ، ممکنه حای ب قلبش آسیب بزنه.

گور بابای باباش.

زود همین فردا ببر.

چند سالشه؟

نهایت با بیهوشی درست میکنین

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
برای همین چیزا دوست ندارم مادر شم و چند روزه متوجه شدم باردارم 💔

انشاالله که از مادر بودنت لذت ببری ، نگران نباش ...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)