2789
عنوان

خواستگار

557 بازدید | 22 پست

دوستان چطور بفهمیم خواستگارمون مذهبیه یا نه؟

من خودم به شخصه کسیو میخام که پایه باشه مثلا بریم گردش و اینور اونور اما در کنارش به زندگی برسیم زندگی رو رها نکنیم 

چطور بیان کنم توی مراسم خواستگاری من همچین چیزی رو میخام یا دنبال همچین ادمیم 

مادرم که میگه هیچی نباید بگی ازین چیزا ولی من که نمیشه بیان نکنم شاید یکی اومد خشک فردا باچهار رفیق رفتم گردش یقه منو‌گرفت تو چرا رفتی 😐

کاش سنت کم نباشه

چون با این روشی که مادرتون فرمودن نمیتونی درست انتخاب کنی

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ربطی به خشک وخیسش نداره .مهم ذاتِ

وقتی خوشم از رفتارش نیاد و ندونم میزاره با رفیقای خودم برم بیرون یا نه خب باید بدونم اخلاقش چطوره یا نه؟ 

نمیشه وارد زندگی بشم کار از کار گذشته باشه مورد داشتیم بعد عروسی خط عوض کرده یعنی چی اخه

بگو نظرتون راجب اینکه گاهی با دوستانمون جدا جدا وقت بگذرونیم چیه ؟ ببین اگر گارد گرفت که خب دوست ندارع ولی اگر گفت آره بگو مثلا چندبار ؟ اگر تعداد زیاد گفت آدم رفیق بازی هست بگو دوستانتون کیا هستند ؟ کجا آشنا شدید ؟ اهل این هستید بعد متاهلی رفت و آمد خانوادگی داشته باشید ؟ 

حتما حتما به مشاور پیش از ازدواج خودت برو ، و بعدا ام با همسرتون پیش مشاور برید قبل عقد 

تو صحبتهایی که موقع خواستگاری دارید باید همه چیزو بگی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

عزیزم واقعا خیلی چیز مهمیه اگر سنتی می‌خوای ازدواج کنی پیش روان شناس که برید باهم راهنماییتون می‌کنه 

اما واقعا دقت کن چون خیلی مهمه من برام خیلی ملاک بود و الان واقعا خوشحالم یکی مثل خودم گیرم اومده و شر و شیطونه و پایه هس 

بگو نظرتون راجب اینکه گاهی با دوستانمون جدا جدا وقت بگذرونیم چیه ؟ ببین اگر گارد گرفت که خب دوست ندا ...

کلا گفتم شاید خوشم از طرف نیومد لاعقل قبل رسمی شدن بدونم یعنی همون موقع خواستگاری

الان خالم با رفیقاش اکیپش میره بیرون با یکی اشنا شده میخوان عروسی کنن طرف هم هیو مشکلی نداره  با رفتار خالم

ولی خب منم گفتم اخلاق خواستگارم دستم بیاد شاید مخالف باشن کلا 

عزیزم واقعا خیلی چیز مهمیه اگر سنتی می‌خوای ازدواج کنی پیش روان شناس که برید باهم راهنماییتون می‌کنه ...

والله سنتی هست ولی من قبول نمیکنم شخص دیگه ایی رو دوستدارم و این خواستگار هم رد کردم فقط خواستم بدونم چطور بیان کنم که بدونه اینطور ادمی هستم 

عزیزم واقعا خیلی چیز مهمیه اگر سنتی می‌خوای ازدواج کنی پیش روان شناس که برید باهم راهنماییتون می‌کنه ...

خوشبخت بشین عزیزم امیدوارم منم با کسی که مثل خودم باشه اوکی بشم

والله سنتی هست ولی من قبول نمیکنم شخص دیگه ایی رو دوستدارم و این خواستگار هم رد کردم فقط خواستم بدون ...

راحت 

همه چیز و باید دربارش صحبت کنید حتی نکات ریز و چون ممکنه بعدا مشکل بخورید 

ایشالا هر کدوم صالاحتن به همون برسی و خوشبخت باشی عزیزم 🌷

راحت  همه چیز و باید دربارش صحبت کنید حتی نکات ریز و چون ممکنه بعدا مشکل بخورید  ایشالا ...

تنها مشکلم همینه چطور بفهمونم بهشون که من ادمی هستم عاشق گشت گذار تفریح هستم و با اکیپ تور همش در حال گشت گذارم چون مهمه نمیتونم با کسی عروسی کنم که هیجا نبرتم و فقط به فکر زندگی باشه 

الان با مادرم در میون گذاشتم گفت نه نمیشه بری اینارو بگی ولی موقع صحبت کردن که نیستن ببینم من گفتم اینارو یا نه 😅

تنها مشکلم همینه چطور بفهمونم بهشون که من ادمی هستم عاشق گشت گذار تفریح هستم و با اکیپ تور همش ...

همینا و براشون بگو 

بگو من دوس دارم به فکر زندگی و آینده باشیم اما در کنارش از لحظاتمون لذت ببریم من الان شرایطم اینطوریه اهل سفر و ...هستم شما نظرتون چیه

خواهر می‌خوای زنگ بزن خودم به یارو بگم 😂