2777
2789
عنوان

لدورا

2112 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من مشاور پوست و مو هستم خوشحال میشم سوالی داشتین بپرسین جواب میدم .۰۹۱۹۶۹۵۵۷۵۰ اینم شماره ام هست برای راهنمایی بیشتر .نحوه استفاده یا هرچی سوال داشتین پاسخ میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتش خیلی بالاست 

عزیزم نسبت به کیفیتش قیمتش مناسبه

شما یه محصول با همین کیفبت برند خارجی بگیرید چند برابر گرونتر میدن بهتون اونم به خاطر وارد کردنش از خارج هزینه اضافی داره وگرنه کیفیت همونه

اینا موادش از فرانسه میاد داخل ایران تولید و بسته بندی میشن قیمتش مناسبه واقعا 

سلام عزیزم برا پاکسازی جوش های زیرپوستی کدوم محصولو پیشنهاد میدی؟

جنس پوستتون چیه عزیزم؟ برای پاکسازی سه مدل پک داریم .اسکراب صدف دریایی و ماسک پیل آف و ماسک پودری جلبک دریایی

عزیزم نسبت به کیفیتش قیمتش مناسبه شما یه محصول با همین کیفبت برند خارجی بگیرید چند برابر گرونتر مید ...

والا من خواستم به ژل و تونر بخرم یه میلیون و نیم در اومد 

رفتم درم انجلین برداشتم به علاوه آب رسان حدود ۷۰۰ شد 

یعنی تونر مارک روبیان بود ژل شستشو و آبرسان درم انجلین 

والا من خواستم به ژل و تونر بخرم یه میلیون و نیم در اومد  رفتم درم انجلین برداشتم به علا ...

ژل شستشو لدورا ماساژوردار هست و کاملا گیاهی الان قیمتش ۴۱۵ شده .شیر پاک کن هم ۲۳۰ قیمتشه .آبرسان هم ۲۵۰ شده .یه تومن نمیشه قیمتش 

ژل شستشو لدورا ماساژوردار هست و کاملا گیاهی الان قیمتش ۴۱۵ شده .شیر پاک کن هم ۲۳۰ قیمتشه .آبرسان هم ...

سلام من پوستم جایه جوش قرمز داده یه طرف کونم چیکار کنم عکسشا تو تاپیکه قبلیم هست

سلام من پوستم جایه جوش قرمز داده یه طرف کونم چیکار کنم عکسشا تو تاپیکه قبلیم هست

عزیزم از پن مناسب پوست صورتت استفاده کن که دیگه جوش نزنه و برای جای جوش هم اثر داره و از ماسک ضد جوش استفاده کن برای ازبین بردن جاش  

قیمتش خیلی بالاست 

با توجه به کیفیتش که اصل این کیفیت فرانسوی هست و با محصولات اروپایی مقایسه کنید بالا نیست. خیلی عالیه. یک سرچی در آنلاین شاپها کنید قیمتها از 2 میلیون تومن پایین نمی آد در اون محصولات و با حجم کمی که دارند ولی لدورا کیفیت بالا و با حجم بیشتر و تازه چند کار را در یک تیوپ می کند.

من سوال کردم یک و نیم شد 

نه بابا.این خبرا نیست. شما هر وقت قیمت خواستید که سرتون کلاه نذارند وارد سایت لدورا بشین قیمتها را ببینین سایتش مثل دیجیکالا که خرید می کنین هست و قیمت دارد. نماینده های مجاز حق ندارند گرون بفروشند.