2789

واسه هرکی لاتی واسه من شوکولاتی 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اومدم عکس ببینم😐

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

یکم خودشیفته گری در بیار بنویس

یه آدم بزرگ پایین مجلس هم بشینه چایی رو از اونجا میچرخونن ، ارزش یه مکان رو آدمش تعیین میکنه ، حالا تو هی منم منم کن!

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏

من باید قوی باشم؛

مثل پرنده‌ای که "باید" پرواز کند

مثل بارانی که "باید" ببارد

مثل خورشیدی که "باید" بتابد

مثل چشمه‌ای که باید بجوشد

من "باید" قوی‌ باشم و این "باید" یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم.

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیماری هرگز در بدنی که سرشار از عشق به زیستن است دوام نمی آورد، میزان سلامتی سلولهای بدن شما ارتباط مستقیمی با نحوه تفکرتان دارد.

البته هیچکدوم از متنا برای خودم نیستن ولی قشنگن