2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 54 پست
منم اعصاب آدم اینجوری ندارم حالا جالبه خودشون خیلی پررو تشریف دارن مگه برای ما چیکار کردن

حالا ک قبول کرده شوهرت آدم میمونه باید چیکار کنه مخصوصا اینکه می خوای عقبم بشینی اون جلو😑

کاربرقدیمیم ی سالی نیومدم کاربریم ب فنارف😢
عزیزم حرص نخور بارداری واست خوب نیست اگه اومد ک اصلا عقب نشین صندلی وبده عقب کف پا هم وسیله بچین از ...

واقعیت اگه باهاش صمیمیت داشتم قبول میکردم اما خیلی خودخواه هست شوهرش هم خیلی ی ادبه و گستاخ یه جوری با من و همسرم حرف میزنه انگار نوکرش هستیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا ک قبول کرده شوهرت آدم میمونه باید چیکار کنه مخصوصا اینکه می خوای عقبم بشینی اون جلو😑

بحثمون شد بهش گفتم تو باید با من هماهنگ کنی نه با اونا چرا باید سر فلان ساعت راه بیوفتیم که به شب بخوره مگه اونا برای ما چی کار کردن زنگ زد به داداشش گفت ما نمیایم

هم من و هم دخترم اصلا راحت نیستیم اون بیاد تو ماش

چی بگم بخدا میفهممت.منم مثل توام اصلا با کس دیگه راحت نیستم.دوست دارم تنها باشم.ولی خب بعضیا مثل جاریت پرروان دگ.یه سالی رفتیم مسافرت مادرهمسرم قبل ما با پدرشوهرم رفته بودن.اقا پدرش برگشت بعد مادرش با تصمیم خودش موند که با ما برگرده.هر چی ما گفتیم مقصدمون جای دیگه است قبول نکرد.حتی همسرم گفت برات ماشین بگیرم برو باز قبول نکرد.اخرم جلو نشست من با دوتا بچه کوچک عقب داغون شدم

خب شما ماشین دارید و راحت میتونید برید جایی که میگه  ضمن اینکه برای ساعت شاید کار خاصی داره وگ ...

مگر خودشون خیلی معرفت و محبت دارن برای ما؟؟ من باردارم نشسته با شوهرش قلیون میکشن جلوی من نفسم بند اومده بود

آره ببین کلا خب من باردارم عقب دراز میکشم اما دوست ندارم یه زن کنار شوهرم بشینه به خدا خود جاریم هم ...

واااا مگه چی میشه؟؟؟

والا من یه بار با دختر عمه همسرم که از شوهرش جدا شده از شمال تا تهران اومدم و وسط راه چون دخترم خوابش گرفته بود خودم به دخترعمه گفتم تو بیا جلو بشین من بشینم پیش دخترم که سرشو بزارم روی پام که راحت باشه

آفرین بهت شوهرت چیزی نگفت بهت که اینطوری جواب دادی،،؟

ن بابا شبش قبل خواب بهش گفتم فردا من میگم نمیتونیم ببریم توهم تایید کنی بگو ماشینم خرابه نمیشه گفت بابا چیکارمیکنه بیکارراه میره تورو ببره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
واااا مگه چی میشه؟؟؟ والا من یه بار با دختر عمه همسرم که از شوهرش جدا شده از شمال تا تهران اومدم و ...

یه خاطرات بدی از رفتارش دارم یه بار حرفای بدی به ما نسبت داد بعد من گفتم فلانی اینا چیه گفتی رفت زنگ زد شوهرش رو انداخت به جون ما 

واقعیت اگه باهاش صمیمیت داشتم قبول میکردم اما خیلی خودخواه هست شوهرش هم خیلی ی ادبه و گستاخ یه جوری ...

بآسیاست و زبون بازی شوهرو خام کن نزار بفهمه بخاطرجاری میگی  تایم جاری نریم بهونه ای چیزی ولی لج نکن