2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 54 پست
منم برادرشوهرم آدم گستاخ و پررویی هست مثل کلفت با شوهرم. حرف میزنه 

خب مشکلت از همسرته.حالا اینبار دیگه افتاد گردنتون.ولی همین بار انقدر غر بزن غیر مستقیم و بگو راحت نیستم که دفه بعد بدون خماهنگیت کسی را نیاره ببره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مشکلت از همسرته.حالا اینبار دیگه افتاد گردنتون.ولی همین بار انقدر غر بزن غیر مستقیم و بگو راحت نی ...

من اعتراض کردم با شوهرم بحثمون شد اصلا خراب شد برنامه سفرمون بعد شوهرم عصبانی زنگ زد گفت نمی‌آیم اصلا

مساله اینه که اون برای ما شرط میزاره فلان ساعت و فلان جا

والا شوهرت روش نمیشه خودت به همسرت بگو زنگ بزنی به جاریت و بگی ما نمیتونیم اون موقع بیاییم فلان ساعت خونه باش یا بیا دم خونه ما

والا شوهرت روش نمیشه خودت به همسرت بگو زنگ بزنی به جاریت و بگی ما نمیتونیم اون موقع بیاییم فلان ساعت ...

به شوهرم گفتم باید قبل ظهر راه بیوفتیم نه بعد از ظهر حسابی عصبانی شد و داد و بیداد کرد

دخترم دوست داره کنارم بشینه برای همین عقب میشینم تو سفر اما دلم نمیخواد اون جلو بشینه

تازه بچه هم داری؟؟خب عزیزم ناراحت نشو این کار اشتباهیه که به خاطر بچه خودتم میری عقب میشینی‌عملا جارو برا بقیه خالی میذاری.جلو بشین بچتو بنداز گردن جاریت بگو بشین پیش زن عمو.

عزیزم حرص نخور بارداری واست خوب نیست اگه اومد ک اصلا عقب نشین صندلی وبده عقب کف پا هم وسیله بچین از عقب ماشین راحت تر اگه خواهرشوهر یا مادرشوهر بود مشکلی نداشت  

چون آدم بی محبتیه یخورده سختته کاملا درکت میکنم 

به شوهرم گفتم باید قبل ظهر راه بیوفتیم نه بعد از ظهر حسابی عصبانی شد و داد و بیداد کرد

هیچی دیگه پس ولشکن.همیشه مشکل از مرداس.الانم بارداری استرس و ناراحتی برات خوب نیست.بعدا باهاش صحبت کن رفتارشو درست کنه.حداقل هر جور شده جلو بشین نذار اون بشینه.