2777
2789
عنوان

متاهلا جواب بدن

472 بازدید | 26 پست

من آقا هستم حدودا ۷ سال متاهلم و بچه دو ساله داریم

ما ازدواجمون از روی عقل بود تقریبا و حدود ۲سال هم عقد بودیم

صفر صفر بودم فقط ۱۰ میلیون پول داشتم که همون موقع هم پولی نبود اونم خودم کارکرده بودم بدست آورده بودم خلاصه بگم 

زندگیمون ساختیم الان درامدمم عالیه خانه ماشین زمین خریدیم در حد یه زندگی نرمال سطح وسط

حالا حرفم اینه که

رابطمون عادی شده من دخترای دیگه رو میبینم چقدر با ذوق و با هیجان رفتار میکنن همیشه هم ظاهرشون درسته و خیلی چیزای دیگه

بهش میگم تو چرا هیجان نداری مثل بقیه دخترا چرا اینجوری میگه من شخصیتم آرومه و ...

کلا قانع نشدم حس میکنم یه کمبود هایی پیدا کردم

به خودم میگم شاید اگه عاشق میشدم ازدواج میکردم بهتر بود و این حرفا کلا با خودم درگیرم 

گاهی شدید احساس کمبود میکنم

گاهی هم اصلا از رابطه لذت نمیبرم 

راهنماییم کنین☠️😮‍💨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو قبول کنید که هیچ رابطه ای عین شوق روز اول نیست شاید مشکلی دارن که بی ذوق شدن یعنی قبلا بودن و الان نیستن؟یا از اول همینجوری بودن؟

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
حقیقتا چرا تا یه اقا تاپیک میزنه گارد میگیرین الکی؟ 

من واقعا برام مهم نیس که طرف اقاعه و تو این سایته قطعا اگه ی خانمم اینو تاپیک میزد همینو میگفتم

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍

از روی عقل ازدواج کردن دلیل نمیشه واسه عاشق نشدن.

اتفاقا احتمال دوام عشق توی این روابط بیشتره.

منو همسرم هم سنتی ازدواج کردیم و من بعد ازدواج عاشقش شدم. ولی معمولا بعد بچه زن و شوهر ازهم دورترمیشن باید فداکاری کنن بعضی جاها.. باید تنوع ایجاد کنن. باید از روزمرگی دربیان و یکم بیشتر از قبل خاطرات شیرین گذشته رو مرور کنن تا یادشون نره زندگی نیاز به مراقبت دائمی داره..

موفق و شاد باشید

همون دختراى هيجان دار هم اگه اين مسيرو باهاتون طي ميكردن الان ديگه هيجاني نداشتنو و اروم ميشدن 

بريد ٤ تا مسافرت طولانى درست ميشه ، كادو بدون مناسبت واسشون بگيرين، خريد زياد برن ، توى دعواها احترام ها حفظ بشه همه چى دوباره خوب ميشه

تفريح هاى متنوع بريد روحيشون عوض ميشه

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦