2821
2789
عنوان

بچه خوشگللل

214 بازدید | 40 پست

بجز ژن و میوه هایی مثل سیب و به و گلابی و ... ابنایی که تقریبا همه میدونیم چیا بچه رو زیبا  میکنه😍 واسه حاجت دلتون حمد میخونم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولی باشه بهتره, زیبا باشه همش چشم میخوره 

ادم زیبا پسنده دیگ😁 شما چیزی میدونی

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

از خدا بخواه

همه بچه ها زیبان

من دوتا فرزندم همون شکلی شدن که خودم میخواستم

یه پسر چشم آبی

یه پسر چشم خاکستری

حالا یه دختر چشم سبز میخوام که اسمشو بزارم افرا😍

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️

من فکرمیکردم بچم دختره دوماهگی باویارشدیدبزورعناب میخوردم سیب قرمز میخوردم ازوقتی فهمیدم بچم پسره بیخیال شدم هرچی دلم بخوادمیخورم حتی بادمجونم خوردم که میگن بچه روسیاه میکنه

از خدا بخواه همه بچه ها زیبان من دوتا فرزندم همون شکلی شدن که خودم میخواستم یه پسر چشم آبی یه پس ...

عسیسم😍 اره اول از خدا میخام که بهم بچه سالم و صالح و خوشگل بده 

جسارتا ژن چشم رنگی توی خانواده دارین؟ ما اصلاااا نداریم همه مشکی، امکان داره بچه هام چشاشون رنگی شع؟

من فکرمیکردم بچم دختره دوماهگی باویارشدیدبزورعناب میخوردم سیب قرمز میخوردم ازوقتی فهمیدم بچم پسره بی ...

هیچ ربطی نداره به منم میگفتن انقد ادویه میخوری بچه ات سیاه میشه پسرم پوستش مثل ماهه روشنترینه توی فامیل

عسیسم😍 اره اول از خدا میخام که بهم بچه سالم و صالح و خوشگل بده  جسارتا ژن چشم رنگی توی خانواد ...

من خودم چشمام سبز پدرشون عسلی تیره

من فکرمیکردم بچم دختره دوماهگی باویارشدیدبزورعناب میخوردم سیب قرمز میخوردم ازوقتی فهمیدم بچم پسره بی ...

پسرم باید یذره خوشگل باشه دیگه😂 بازم عناب و سیب و اینا بخور 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز