2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته کمه شما هم عقلانی فکر کنین ببینین واقعا میتونین با کمبودهای زندگی بسازین مثلا نمیتونه هر چیزی ...

اره خب 

درسته بابام خونه و ماشین خیلی معمولی داره 

ولی هر چی بخوام تو روزمره می تونم بخرم 

خب خودمم میتونم برم سره کار

درسته کمه شما هم عقلانی فکر کنین ببینین واقعا میتونین با کمبودهای زندگی بسازین مثلا نمیتونه هر چیزی ...

شام که تو خونه خودمونم مامانم درست میکنه  

چرا باید با خواهرش زندگی کنم خب خونه اجاره میکنیم دیگه

خیلی کار یه  همین الانم میگه دو شیفت کار می کنم  قبول نکردن  علاوه بر بیمارستان تو ...

با یه مشاور ازدواج هم صحبت کن عزیزم

اگه ادم خوبیه می ارزه تلاش کنی.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اره خب  درسته بابام خونه و ماشین خیلی معمولی داره  ولی هر چی بخوام تو روزمره می تونم بخر ...

چون وقتی نتونه نیازها تو برطرف کنه امکانش هست از انتخابات پشیمون بشی 

بالاخره همه چیو در نظر بگیر اخلاقش خیلی مهمه بعضیا تو زندگی پیشرفت نمیکنن و به همین زندگی بخور نمیر راضی هستن کسی رو انتخاب کن که باهاش آرامشو تجربه کنی کسی که اولویت زندگیش تو باشی چون صحبت یک عمر زندگیه شوخی نیست 

خودم ۱۸ سالمه اون ۲۳ پرستاره حقوقش ثابته فرقی نمی کنه 

نمیتونه شغل دوم جور کنه واسه خودش؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ببین گاهی وقتا طرف اهل کار نیست،کار نداره،پشتیبان نداره، یه چیزه گاهی داره کار میکنه ولی درامدش انق ...

کامنت عالی 👌🏻👌🏻

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اینم بهش گفتم گفت نه کسی که درآمدش ثابته آینده هم همینه  اتفاقا یه نفر دیگه هم هست صحبت کرده ...

خب گلم ندیده کجا بود؟! میاد همو میبینین دیگه. 

قرار نیست ندیده عقدش بشی که!! 

ولی در کل میگم عزیزم، با ازدواج در سن 18 سالگی کاملا مخالفم. شما پنج سال دیگه خیلی چیزا توی شخصیتت، احساساتت، افکارت تغییر خواهد کرد. الان سن ثبات شما نیست. 

بهرحال ان شاءالله که خوشبخت بشی و هرچی به صلاحته همون رخ بده