2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ص ۱۰ بودم مث اینک سجاد گفته پول بدین تا طلاقش بدم  و طلاق گرفتن و دوباره زن گرفته و ارزور ...

میشه درباره اول داستان بگید؟ شرایط شون چطور بود؟

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
وای من خیلی چل مغزم هی رَهام میخوندم هنگ میکنم فهمیدم الان رُهامه

دیگه طبیعیه مشکلی نداره

ب خاطر زدن تاپیک برا اسم رهام ترکیدم😐 ب شدت با گسترش فساد و بی بنداری مقابله میکنم                         کاربریهای قبلیم:  آلبالو سرخ /نی نی یار نصف شب سابق/نهال بانو و ...هستم
من تا صفحه فلان خواندم ،من تا فلان خب یکم تعریف کنید خب

یع دختری هاشق یع پسر کارگر میشه دختره پولدار بوده پسره هم عاشق پولش شده ...بقیه شو دیگه نتونستم بخونم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

هیچی پسره خون به جگرشون میکنه 

تهشم میگه دخترتونو نمیخوام ناز و ادا زیاد داره

پول بدید طلاقش بدم 

پول میریزن به کارتش آرزو رو با آژانس و برگه حق طلاق میفرسته در خونشون

بچه ای که حامله بوده هم تو کتک سقط میشه

تمام

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

آرزو دختر دکتر زنان و دندانپزشک،حقوق میخوند،با پسر کارگر ساختمون که مادر پدرش جداشدن،عاشق میشه

خانواده مخالف، فک کنم رگشو میزنه

خانواده راضی میشن به ازدواجش بدون هیچ مراسمی فقط جهاز میدن

شوهرش همش کتکش میزنه، فک کنم حامله بودش

بچش سقط میشه

پول میگیره طلاقش میده و بعدش میره ازدواج میکنه پسره

انشالا که درست گفته باشم

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
چرا امروز همه افتادن رو دور تاپیک؟ اینقد شلوغه دارم سرگیجه میگیرم    

کلا این چند روز همه تاپیک های جنجالی میزنن و میترکه

بعدش بقیه تاپیک میزنن دنباله ی تاپیک رو میگیرن

قربانی باج گیری تهدید و تجا.وز بودم لطفا اگر کتابی فیلمی پادکستی چیزی راجبش خوندید بهم اطلاع بدید♥️و اشتباهاتی که کردم و باعث این اتفاق برام شد: ۱. از سر کمبود محبت با چشم بسته وارد رابطه شدم و طرفم رو نشناختم/۲.اعتماد بیجا کردم کل اطلاعاتم رو مثل خونه و قیافه بابام رو طرف داشت/۳.احمق بازی در آوردم عاتو دادم دستش مثل عکس و چیزایی که خانواده ام باهاش مشکل دارن/۴.و دقیقا اون طرف میدونست که خانواده ام تو این مورد پشتم نیستن و باعث شد که منو بی دفاع ببینه/۵.وقتی فهمیدم طرفم اشتباهه باید جدا میشدم ولی از سر دلسوزی گریه هاش و التماس هاش موندم که چوب همون رو خوردم (بقول خاله ام برای خودت دلسوزی کن مردم دلسوز خودشون هستن)/۶.تن به باج گیری هاش دادم تا جایی که نایی واسم نموند اگر تن نمیدادم و مخالفت میکردم آنقدر ضربه نمیخوردم /۷.باید از اول که تهدید و باج گیری میکرد میرفتم شکایت میکردم تا کارش به تجاوز نکشه ولی اگر کشید هم باز مستقیم میرفتم پزشک قانونی تا بتونم شکایت کنم ازش /۸.یه جمله مهم تو این شرایط که بهش رسیدم (تو کلا یکبار زندگی میکنی؛میخوای کل زندگیت رو به خفت و خاری بگذرونی و بمیری؟یا حقت رو بگیری و بمیری این دومی خیلی ارزش داره)/۹.وقتی فهمیدی طرفت مریضه حتما جدا شو:آدم من کسی بود که دنبال این بود در هر شرایطی درک بشه حتی اگر اشتباهی میکرد؛دنبال این بود بهش محبت و احترام گذاشته شه.حتی بعد ت.جاوز گفت لطفا باهام مهربون باش؛این رو نگفت چون مهربون نبودما؛اتفاقا چون بودم میخواست نگهم داره ولی دگ بریده بودم/۱۰.به اندازه ارزش بده به آدم هات که یا هوا برشون نداره یا از سر بدبختی نگهت ندارن؛آدم من بشدت کمبود محبت داشت و حاضر بود به هر وسیله ای بدستش بیاره🌱🖤
هیچی دیگه دختره به زور ازدواج کرد ولی یه مدت بعد با صورت کبود و داغون میرفت خونه باباش ولی باز میگفت ...

دخترهمسایه ما هم چندسال پیش با یه پسره عقدکرد بعد تو عقد این ها به مشکل خوردن پسره هم گفته بود پول بدین تا طلاقش بدم بابای دختره با بدبختی پول جور کرد بش داد وطلاق دخترشو گرفت

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥