2777
2789
چ جوری دختر

باید فکر هر روز و هرشبت بشه چیزی ک میخوای و اینکه خیییلی واضح تصورش کنی... مثلا من خودم همیشه فک میکردم با ی پسری ب اسم امیر دوستم چون اسم امیرو دوس داشتم و راجبش فکر کردم الان ی دوسنت دارم اسمش امیره و.... 

........

باید فکر هر روز و هرشبت بشه چیزی ک میخوای و اینکه خیییلی واضح تصورش کنی... مثلا من خودم همیش ...

اخی میشه درخواست بدم سر فرصت پیام بدم سوال کنم؟

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیااااد،هر چیزی که هستم و دارم، من جمله  بودن با همسرم و دخترام، خرید خونه، و پس انداز و.... ،هنش از قانون جذبه، به هر چی فکر کنی 

من خواسته هامو تو قالب دعا و سپاس با خدا مطرح میکنم و هر انچه بخوامو مینویسم و لیست  ميکنم  و میزنم جلوی چشمم، در مورد خواسته‌ام هم با هیچ کی حرف نمیزنم... تا تو چشم نیام

ی جای کارت اشتباهه.... 

آره فک کنم 

خیلی زیاد فکر میکنم مثبت هم هست و رویا پردازی ولی بازم برعکس میشن کلافه شدم 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
آره فک کنم  خیلی زیاد فکر میکنم مثبت هم هست و رویا پردازی ولی بازم برعکس میشن کلافه شدم

یا کلییی فکر مثبت میکنی بعد با یه فکر یا حرف یهویی خرابش میکنی یا اینکه واضح تصورش نمیکنی 

........

کاملا مخالفم، با احترام

شما برا جذب فقط نیاز به ظاهر داری ولی مرد نیاز به زبون داره، تیپ داره،پول داره،کار،بادی لنگوییح،شوخ طبعی داره

حالا شما دلایل خودتونو بگید البته اگه دلیلی دارید