2777
2789
چند سالته اگه شرایط چ داری یه دختر بیار دایی مندوتا پسر داشت پشت هم اومدن خیلی دلش دختر میخواست ناخو ...

۲۷ سالمه بچه اولم ۷سالشه وسراین اذیت شدم یه نفرازخانواده تعیین جنسیت بلده میگه شوهرت هیچ وقت دختردارنمیشه 

عزیزم منم داداش ندارم ولی هم مامانم وهم خودم دوس داشتیم بچم دختربشه ونشدمنم خیلی ناراحتم همش خودموآر ...

من دوتا داداش دارم ولی ابجی ندارم یعنی همش خودم بودم و مامانم حالا اختلافم با مامانم زیاد نیستا ولی دختر خاله هامو میبینم میرن بازارر و میان و من همیشه تک و تنها میرم 😪نمیدونم به خاطر خودم خوشحال باشم یا به خاطر اینکه خانواده شوهرم دوسش ندارن 😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۷ سالمه بچه اولم ۷سالشه وسراین اذیت شدم یه نفرازخانواده تعیین جنسیت بلده میگه شوهرت هیچ وقت دختردار ...

الکی میگن بابا برو دکتر رژیم بگیر و حتی اگه وضعتون خوبه میتونی بکاری 

۲۷ سالمه بچه اولم ۷سالشه وسراین اذیت شدم یه نفرازخانواده تعیین جنسیت بلده میگه شوهرت هیچ وقت دختردار ...

زن دایی من یکسال از شما موچیکتره 4 تا بچه داره دوتا اولی پسر دوتای بعدی دختر 

من دوتا داداش دارم ولی ابجی ندارم یعنی همش خودم بودم و مامانم حالا اختلافم با مامانم زیاد نیستا ولی ...

خوشحال باش برات خیلی خوب شده دخترت میشه همه کست یکم که بزرگتربشه عینه یه خواهرسنگ صبورت میشه ولی من بدبخت هیچ کسونخواهم داشت پسرم که بعدازدواج بیخیال مادروپدرمیشه ازآینده ام خیلی میترسم

زن دایی من یکسال از شما موچیکتره 4 تا بچه داره دوتا اولی پسر دوتای بعدی دختر 

چی بگم دوس دارم دختردارشم ولی میترسم اونم پسرشه ماشالله زنداییتون چه حوصله ای داره چهارتابچه پسرمن خیلی شیطون بودوهنوزم برم مهمونی اذیت میکنه