2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره مادرشوهرم  و همیشه سعی میکرد منو سنگ روی یخ کنه مخصوصا پیش داماد هاش و هر مهمانی که داشت&nb ...

مثلا تو همین نی نی سایت

یا جمع 

طرف تبادل نظر بلد نیست 

میخواد نظرشو تحمیل کنه 😐

واکنشای مسخرع ای دارع

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
یا صفرم یا صد، یا سکوت میکنم یا مودبانه ولی محکم جواب میدم، بسته به ادم و بحث و جاش داره

من جوابم میدم ته دلم خنک نمیشه

من جوابم میدم ته دلم خنک نمیشه

درسته،چون حست تحریک شده، ولی باید هیجلناتو کنترل کنی و معقول فکر کنی، تو دلت  فحشش بده، و نزار با عصبی کردنت به اونچه که میخواد برسه، روتو اونوری کن و یه بحث دیگه رو باز کن، ببینه محل ندادی

درسته،چون حست تحریک شده، ولی باید هیجلناتو کنترل کنی و معقول فکر کنی، تو دلت  فحشش بده، و نزار ...

قشنگ راهنمایی میکنید شما❤️

اره یکی از دوستام میگه میخواد ببینه تو اعصابت خورد میشه خوشحال شه

نباید به هر کنشی که واکنش نشون بدی، یوقتایی سکوت بهترین کاره

اخع میترسم بگن ک جرئت جواب دادن ندارع🤌🏻

قشنگ راهنمایی میکنید شما❤️ اره یکی از دوستام میگه میخواد ببینه تو اعصابت خورد میشه خوشحال شه

دقیقا،هدف طرف خرد کردن و جریحه دار کردن احساس دیگری هست

من تو این لحظه ها بودم و خوب درکت میکنم، خیلی رو خودم کار میکنم، راه حل خودمو ارائه دادم

ضمنا دفعات بعدی که طرفو میبینی، فکر کن نمیبینیش، اصلا باهاش وهرد بحث نشو، نادیده بگیرش..... خخخخ

دقیقا،هدف طرف خرد کردن و جریحه دار کردن احساس دیگری هست من تو این لحظه ها بودم و خوب درکت میکنم، خی ...

سعیمو میکنم دم شما گرم❤️🥰

از هر چی بترسی، سرت میاد عزیزم، بزرگتر از طرف و خودت فکر کن و نشون بده، گفتم، سکوت گاهی مخکمترین بی ...

👌🏻👌🏻👌🏻

مثلا تو همین نی نی سایت یا جمع  طرف تبادل نظر بلد نیست  میخواد نظرشو تحمیل کنه 😐 واکن ...

تو نی نی سایت یه چند تا ادم هستن که امدن اینجا ,و درد دل کنن و از فکر و تجربه های هم استفاده کنن شاید بهم کمک کنن  اما اگر قرار باشه ,تحمیل کردن نظر  و جر وبحث باشه که دیگه ارزشی نداره نتیجه برعکس میشه

2790
2778
2791
2779
2792