2777
2789

من ۱۵ ساله عروس بوشهریام من خودم شمالیم اصلا قابل مقایسه با شمالیا نیستن شمالیا مهمان نوازتر غریب نوازتر و خونگرم تر از بوشهریا هستن هر کی خواست با بوشهری جماعت وصلت کنه یادش باشه بهشون رو نشون نده که سوارت می شن عروس دوست که اصلا نیستن آداب معاشرت خیلی بلد نیستن ما سالی ی بار می ریم بوشهر زیاد تحویلت نمی گیرن فقط به داماد و دخترشون اهمیت می دن خلاصه که آدمای تعریفی نیستن ولی تو رسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناوه هم خوبه مردمش خیلی خوبن واقعا و باکلاسن اکثرشون 👌من چندبار رفتم یه بار یه مشکلی پیش اومد خیلی ...

شوهر من پدر مادرش گناوه ولی قبل تولدش میان تهران یه شهر کوچیک ولی همه پولدار همه خونه ها لاکچری کلا حجاب و اینا هم سخت گیر نیستند به شدت اهل خرج کردن و روی مد و طلا و لباس و عطر و آرایش هستند  

من بندر بوشهر نگفتم بندرعباس منظورم بود

بندرعباس واقعا شهر عجیبیه یه ترکیبی از توسعه شلوغ در هم بر هم بدون قاعده و اصول و در عین حال توسعه نیافتگی و محرومیت داره به شدت گرونه از تهران گرونتره من واقعا کیش و قشم زیاد رفتم بحثم مردم اینا نیست ساختار شهرشون هست قشم و کیش تو یه لول دیگه ای خوب هستند اصلا