۸۳shirin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 187 عنوان چکار کنم ؟ 211 بازدید | 16 پست ازدواج یا درس؟ 1402/01/05 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iheydar عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 3483 ازدواج و درس رو میشه همزمان داشت و منافی هم نیستن شهادت هنر مردان خداست🖤
چش_سیاه_مخملی عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 879 هیچکدوم😂 مثلا #مامانم داد بزنه بگع.. خاک نریزین روش دخترم از #تاریکی میترسع...🖤.... #احمق ما بودیم ،کہ بی معرفتی میدیدم و بازم معرفت به خرج میدادیم🥺🌑... حس اون #صیگار بیچارهای رو دارم کہ همہ جا حرف از #ترککردنشہ...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34749 همینکه پرسیدی یعنی درس رو نمیخوای اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
میناگلگلی عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 2309 چی بگم ?درس ...کار...دور ازدواج یک خط قرمز بکش ..هرکاری می خواهی بکن ...فقط ازدواج نکن..
میناگلگلی عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 2309 همینکه پرسیدی یعنی درس رو نمیخوای دقیقا یک نفرت زیرپوستی نسبت به درس ..تو سوالش بود..
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34749 دقیقا یک نفرت زیرپوستی نسبت به درس ..تو سوالش بود.. حسش کردم اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
۸۳shirin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 187 دقیقا یک نفرت زیرپوستی نسبت به درس ..تو سوالش بود.. 🤣🤣🤣
euphoria64 عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 703 به عنوان یه آدم با کلی تجربه ازدواج میگم هر چیزی غیر از ازدواج جوونی و شخصیتتونو حروم نکنید