2789
عنوان

قیافه گرفتن

505 بازدید | 3 پست

یه روز میگید دانشجوهای پزشکی قیافه میگیرن

یه روز میگید دانشجوهای شریف قیافه میگیرن

یه روز میگید فلانی مازارتی داشت برام قیافه میگیره

و...

حالا خیلی وقت‌ها هم اون‌ها قیافه نمیگیرن و چون شما روی اون مسئله حساس هستید چنین برداشتی می‌کنید.

اما شمایی که پز جنسیت فرزندتون که ربطی هم به تلاشتون نداره رو میدید لطف کنید از قیافه گرفتن افرادی که سالها تلاش کردن و دنبال هدفشون دویدن گله نکنید.

پی‌نوشت: من نه دانشجوی پزشکی‌ام، نه دانشجوی دانشگاه شریف و نه مازارتی دارم( گفتم قبل از اینکه من هم به قیافه گرفتن متهم بشم اینو بگم)😅

**پیرو چندتا از تاپیک‌های چند روز اخیر**

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

همیشه وقتی یه نفر بهت حسودی میکنه و نمیدونه چجوری باید بروزش بده میگ فلانی قیافه میگیره 😂😂😂

اینو مطمئنم و تجربه کردم 

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه وقتی یه نفر بهت حسودی میکنه و نمیدونه چجوری باید بروزش بده میگ فلانی قیافه میگیره 😂😂😂 اینو ...

دقیقاً 

خودش تاپیک زده بود بچه من پسر شده جاریم داره میسوزه بعد توی تاپیک بعدی گفته بود جاریم کارمند بانک هست هی برا من قیافه میگیره؛ حالا چرا؟ چون جاریش نیم ساعت دیر رسیده بود مهمونی و گفته بود ببخشید سرکار بودم

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]