2777
2789
عنوان

بچه ها حرف و حرکت من بد بود

122 بازدید | 7 پست

من سه ماهه عروسی  کردم

امشب مامانم اینا پارک بودن منم بیرون کار داشتم سر راهم رفتم سر بزنم

دوست خانوادگیمون که اقوام شوهرم میشه اونجا بود

قرار بود من یکساعت بمونم شوهرم بره کارش و انجام بده بیاد دنبالم‌

از من پرسید حامله نیستی گفتم نه گفت چشمات یه طوری شده گفتم نه 

گفتم ما فعلا قصد بچه دار شدن نداریم 

گفت وای اینطوری نگو و اینا 

گفت از من ناراحت شدی منم گفتم نه من میدونم منظوری نداری ولی خیلی زوده واسه این سال حداقل یکسال از عروسی ما بگذره 

مامانم هم گفت من اصلا چیزی در این مورد ازش نپرسیدم

گفتم مامان تو که شرایط من رو میدونی فعلا سرکارم نمیتونم بعد تو دیگه حداقل جلو کسی طرف من باش 

خلاصه متوجه شد از سر سنگین بودن من که ناراحتم شدم

چون سن بزرگتر بود با شوخی گفتم ولی متوجه شد ناراحت شدم و متوجه شدم اونم سر سنگین شد شوهرم گفت خوب کردی

شوهرم زنگ زد بلافاصله کلید میخواست اومد منم به بهونه کار و کلید بلند شدم ضایع بود

حالا یه پلاستیک خرید هم پیش مامانم جا گذاشتم 

دوباره بخوام برم ضایعست؟

خودخوری میکنم رفتارم ضایع نبود نگه بی جنبه ست 

خوب کردم جواب دادم بد نبود بحث کوتاهم پیش مامانم 

چیکار کنم

اینکه آدما نباید سوال شخصی کنن رو قبول دارم .اینم میدونم که متاسفانه شعور خیلیا به این مطلب نمیرسه و خیلی سوالای شخصی میپرسن .ولی نمیفهمم چرا از مادرتون ناراحت شدید.

برید اون نایلونتون رو همین امشب بیارید و رابطه تون تو فضای سرد و سنگین نمونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه آدما نباید سوال شخصی کنن رو قبول دارم .اینم میدونم که متاسفانه شعور خیلیا به این مطلب نمیرسه و ...

که مامانم میخواست مثلا طرف من رو بگه یه جوری شد که طرف اون شد 

که مامانم میخواست مثلا طرف من رو بگه یه جوری شد که طرف اون شد 

بنظر من زیادی حساسیت نشون ندید . مادر منم دفاع کردن بلد نیست .همیشه ی چیزی میگه میره تووجبهه ی طرف مقابل! ولی میشناسمش واقعا منظوری نداره .

همسرتون رو هم روی این مطالب حساس نکنید .شما با مادرتون خوب میشید .ایشون یادش نمیره و به مرور به دل میگیره