2777
2789
عنوان

تولد همسر

166 بازدید | 20 پست

خانما ایده بدین تولد همسرمو چکار کنم فرداست

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

تیشرت بخر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من برا تولدتش بلوز ساعت ادکلن گرفتم

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
چیز خوبی به ذهنم نمیرسه ولش کن 🙁

گناه داره هرسال کاری نمی کنم براش بعد خیلی بم پول داد واسه تولدم و روز زن

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

ببینن چه وسیله ای رو نداره همونو براش کادو بگیرین

بعد تو یه برگه هم براشون یه متن بنویسین مطمئنم خوششون میاد

از جملات اقتدار دهنده استفاده کنین 

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
من برا تولدتش بلوز ساعت ادکلن گرفتم

مبارکش باشه من ساعت دست نمیکنه ادکلنم خیلی کم میزنه 

من خودم کیک و ساعت براش گرفتم ۲۹ اسفند بود 

عزیزم عشقتون پایدار🙏🥺

ببینن چه وسیله ای رو نداره همونو براش کادو بگیرین بعد تو یه برگه هم براشون یه متن بنویسین مطمئنم خو ...

ایده خوبیه ریش تراش میخواس که نداره اما بذار خودش بخره من براش تیشرت میخرم و کیک اما نمیدونم به خانوادشم بگم بیان یا نه؟؟

مبارکش باشه من ساعت دست نمیکنه ادکلنم خیلی کم میزنه 

پس باید از دسته لباسا و اینا انتخاب کنی

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
پس باید از دسته لباسا و اینا انتخاب کنی

آره تیشرت  شاید خریدم براش واسه عید نخرید چیزی 

ایده خوبیه ریش تراش میخواس که نداره اما بذار خودش بخره من براش تیشرت میخرم و کیک اما نمیدونم به خانو ...

عه خب ریش تراش بخرین 😅

بستگی داره اگه خیلی با خانوادشون رابطه خوبی دارن و جمع شلوغو بیشتر می‌پسندن حتما دعوتشون کنین 

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
عه خب ریش تراش بخرین 😅 بستگی داره اگه خیلی با خانوادشون رابطه خوبی دارن و جمع شلوغو بیشتر می‌پسندن ...

نهه پولشو ندارم🤣 ببین رابطه آنچنان که نه  ولی حتما خودش دوست داره باشن اونا

نهه پولشو ندارم🤣 ببین رابطه آنچنان که نه  ولی حتما خودش دوست داره باشن اونا

😁آهان خب همون تیشرت خوبه

پس دعوتشون کنین