2777
2789
عنوان

خط چشم

109 بازدید | 5 پست

خودم سختمه بکشم یک ساعت میشینم پاش تا خوب دربیاد اونم رو اعصاب و روانم تاثیر میذاره کلافه میشم سری بعد نمیکشم خخخ بعد قبلا ۱۶ سالم بود برای عروسی رفتم آرایشگاه برام کشید اصلا نفهمیدم احساس میکنم از اعصابمه  الان الان یکی دوباره میرم عروسی آرایشگر و دیونه میکنم خیلی پلک میزنم همش خراب میشه نمیدونم چیکار کنم هرکاری میکنم پلک نزنم اما باز نمیتونم خوشبحال بعضیا اصلا جوری چشماشون و میبندن انگار خوابیدن یکی دوروز دیگه عروسی داریم از الان استرس خط چشم و دارم حتی دوستم مژه کاره یه بار خواست به یکی آموزش بده گفتم واسه من بزار آنقدر پلک زدم بیچاره یه دونه واسم گذاشت دیگه گفت نمیخواد آب میومد از چشمام

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک کن دراز کشیدی میخوای بخوابی اصلا خوابی!تو خپاب پلک میزنی؟!!!!

نه اصلا اینطور نیستم به محض اینکه دست کسی به چشمم میخوره یاقلمی چیزی پلک میزنم دست خودم بخوره اینطور نیست

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
منم بلد نیستم خط چشم بکشم    ، چشامم ریزه  ، اصلا نمیدونم چه مدلی بزنم درشت دیده بشه، ...

خیلی سخته من اعصابم واقعا خراب میشه